TEYA DORA OTVORENO O ESTETSKIM KOREKCIJAMA: Za ovu ŽENU kažu da je PROMENILA LIČNI OPIS, a evo šta pevačica misli
Teya Dora, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bila je jasna

TEYA DORA OTVORENO O ESTETSKIM KOREKCIJAMA: Za ovu ŽENU kažu da je PROMENILA LIČNI OPIS, a evo šta pevačica misli

Teya Dora je govorila otvoreno o mnogim temama

Objavljeno:

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, pre nekoliko dana je sletela u Beograd nakon takmičenja "Pesma Evrovizije" u kojem je osvojila 17. mesto.

Pevačica je sabrala utiske posle šoua, za koji se pripremala mesecima.

- Sležu se utisci, prelepo iskustvo, mislim da smo odlično odradili posao, pokidali smo. Danas sam više stigla da se odmorim, s obzirom da nisam spavala prethodnih dana - rekla je ona na početku, i uporedila veliko takmičenje sa nacionalnim, u kojem je ove godine odnela pobedu.

Pevačica je osvojila 17. mesto na Pesmi Evrovizije
Pevačica je osvojila 17. mesto na Pesmi Evrovizijefoto: JESSICA GOW / AFP / Profimedia

- Na početku je bilo stresno, dok nismo ušli u sve to. Dosta liči na probe za PZE, i sve ono što smo tada mi kao učesnici radili. Možda je na Evrosongu lakše jer imaš osobu samo za tebe koja te svugde prati i govori šta treba i kako da uradiš - ispričala je Teya Dora.

Prokomentarisala je novi album Teodore Džehverović, te se osvrnula na komentare na mrežama kako je promenila lični opis.

- Fenomenalan album, radila sam joj pesmu "Čuka". Obožavam Teodoru, želim joj svu sreću i mislim da će da pokida. Nisam videla da je promenila lični opis, samo je promenila boju kose. Sve ono što ja radim, moja muzika je iskrena i možda bi bilo čudno da nešto promenim na sebi. E sad, za deset godina, kada krenem da se raspadam, pa uradiću tada neku korekciju - izjavila je pevačica, te otkrila koje su prve reči koje joj je majka uputila kada ju je sačekala na aerodromu u Beogradu.

"Tejice moja, nedostajala si mi", to mi je rekla - odgovorila je Pavlovska.

Pevačica je istakla i da se začudila jer predstavnici Velike Britanije nisu osvojili nijedan bod u finalu takmičenja od strane publike.

Bonus video:

05:16

Teya Dora ce ugostiti Bejbi Lazanju pre Exit-a

(Espreso/24sedam/Vladan Mišić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.