ZOLA SE VEČERAS VRAĆA U ELITU? Procurile INFORMACIJE, svi čekaju da VIDE Miljaninu REAKCIJU, sledi HAOS?
Zola i Miljana, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVI DETALJI

ZOLA SE VEČERAS VRAĆA U ELITU? Procurile INFORMACIJE, svi čekaju da VIDE Miljaninu REAKCIJU, sledi HAOS?

Kako je produkcija potvrdila, večeras će Bela kuća postati bogatija za jednog člana!

Objavljeno:

Večeras učesnike "Elite" pored pitanja sedme sile na koja su već navikli, očekuje i vanredno ubacivanje, što je potvrdila i produkcija.

Nakon što se neko useli na velelepno imanje u Šimanovcima, takmičari će večeras odgovarati i na pitanja novinara, što je uvek uzbudljivo, s obzirom da se takmičari jako često prave da imaju retrogradnu amneziju.

Podsetimo, Već postoji jedan kandidat za koga se spekuliše da će se vratiti u Šimanovce. Naime, Miljana Kulić doživela je mali nervni slom sinoć, kada je tokom boravka u Beloj kući čula da se njen bivši dečko i diskvalifikovani učesnik "Elite" Lazar Čolić Zola, vraća na velika vrata u Šimanovce.

Šuška se da Zola ulazi u rijaliti večeras
Šuška se da Zola ulazi u rijaliti večerasfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Uprkos tome što su to trenutno samo glasine, ona je burno reagovala, pa otišla u dvorište i krenula da lupa, ne bi li alarmirala produkciju, koja bi joj mogla saopštiti tačnu informaciju.

Zola je nedavno, putem svog Instagram profila, podelio fotografiju iz Beograda, a ispod se pojavila poruka na temu njegovog povratka u rijaliti. Njegovi fanovi željno iščekuju Zolin povratak na velelepno imanje u Šimanovcima, pa su mu poručili da se što pre vrati, jer ga Miljana jedva čeka i svakodnevno spominje:

- Zola, mi koji te volimo, sa nestrpljenjem očekujemo tvoj povratak, ne razmišljaj više, nego ulazi. Miljana je već izgubila nadu da ćeš ući, zato ulazi što pre, da ona ne bi izašla! Nema tamo boljih od vas - glasio je komentar ispod ove Zoline fotografije.

Čolić je u opisu svoje objave ostavio posvetu koja je glasila:

- Ovo sećanje budi meni sve - napisao je Zola.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.