PRONAĐENO TELO UBIJENE ŠANI LUK U GAZI! Snimci njenog zlostavljanja od strane Hamasa obišli planetu (FOTO)
Šani Luk, Foto: Instagram/shanukkk

POTRESNO!

PRONAĐENO TELO UBIJENE ŠANI LUK U GAZI! Snimci njenog zlostavljanja od strane Hamasa obišli planetu (FOTO)

Izraelska vojska pronašla tela tri taoca iz Gaze, među njima je i Šani Luk, koja je oteta na festivalu prvog dana rata

Objavljeno:

Kontraadmiral Izraelskih odbrambenih snaga Danijel Hagari rekao je da je vojska pronašla tri tela taoca iz Gaze, među kojima je i Šani Luk (22), mlada devojka koja je postala simbol brutalnog napada Hamasa nakon otmice na muzičkom festivalu "Nova".

Hagari je rekao da su tela — koja su identifikovana kao Itzak Gelerenter, Amit Buskila i Šani Luk — otkrivena u operaciji koju je preko noći sprovela vojska i izraelska služba bezbednosti Šin Bet.

- Ubijeni su 7. oktobra na muzičkom festivalu, a njihova tela su potom odneta u Gazu.

Hamas "paradirao" njenim telom

Snimak 22-godišnje Šani Luk kako paradiraju nakon što su je kidnapovali Hamasovi militanti naveliko je kružio društvenim mrežama nakon napada.

Vojska nije dala trenutne detalje o tome gde su njihova tela pronađena.

Podsećamo, Šani je bila na muzičkom festivalu mira blizu Kibuc Urima kada je došlo do napada 7. oktobra prošle godine. Prvo su ispaljene rakete a onda su se pojavili naoružani militanti i počeli da pucaju po gomili, preneo je “Insajder”. Posetioci festivala su rekli "Si-En-En"-u da su ljudi odmah počeli da beže od masakra, prolazeći pored mrtvih tela na zemlji.

Snimak mlade žene

Nedugo nakon napada na festivalu počeo je da cirkuliše snimak mlade žene sa dredovima u pikapu, okružene Hamasovim militantima. Vidi se da je ona skinuta u donji veš, da su joj noge savijene pod neprirodnim uglom, dok je jedan vojnik drži za kosu. Pojedini su pljuvali na njeno telo.

Lice joj se nije videlo, ali je porodica uspela da je prepozna zahvaljujući njenim karakterističnim dredovima i tetovažama, pisao je "Vašington post".

Rikarda Luk, Šanina majka, je nakon toga preko video snimka zamolila za informacije u vezi sudbine njene ćerke, koja je u ranim 20-tim godinama i ima dvojno, nemačko-izraelsko državljanstvo, ali nažalost, nije joj bilo spasa.

Bonus video:

02:47

GAZA MOŽE DA UTIČE DOSTA NA NAŠ SLUČAJ Stručnjaci analiziraju izlaganje Srbije u Njujorku: Ovo je vetar u leđa našoj diplomatiji

(Espreso / Skaj njuz / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.