JEDNI JE PRIJAVLJIVALI ZBOG LOŠIH USLOVA, DRUGI ZASUKALI RUKAVE! Melindi bi ODUZELI ĆERKU da nije dobrih ljudi
Melinda sa komšinicom, Foto: Kurir TV

bravo!

JEDNI JE PRIJAVLJIVALI ZBOG LOŠIH USLOVA, DRUGI ZASUKALI RUKAVE! Melindi bi ODUZELI ĆERKU da nije dobrih ljudi

Melinda bila na korak da joj oduzmu ćerku zbog loših uslova za život, ali onda je dobila veliku pomoć

Objavljeno:

Dok su jedne komšije Melindu prijavljivale Centru za socijalni rad zbog neuslovne kuće u kojoj živi njena dvanaestogodišnja ćerka, druge komšije su zasukale rukave. Otpočeli su sređivanje Melindine trošne kuće u Sremskoj Mitrovici.

Melinda je majka osmoro dece, ali zbog ovakvih uslova samo je jedna ćerka sa njom. U strahu zbog komšijskih prijava i da joj dete ne bi bilo oduzeto, Melinda i njene komšije sve napore ulažu da ovu kuću privedu u normalan život.

02:28

KOMŠIJSKA SOLIDARNOST: Melinda bila na korak da joj oduzmu ćerku zbog loših uslova za život, ali onda je dobila veliku pomoć!

- Živim kako mogu, komšiju mi pomaže. Uradili smo kupatilo, još malo treba da se dovrši. Svako mi je po nešto pomogao. Jedan komšija mi je zidao ciglama koje je pronašao. Kad skupim novac, kupimo cement, pesak, šljunak pa dodajemo kad šta treba. Kupila sam ovaj prozor, isto tako sam skupljala, malo radim na groblju - rekla je Melinda Novakov majka izSremske Mitrovice.

Melinda je posadila cveće i voće u svom dvorištu, radi poslove koje joj se ponude i svaki atom snage usmeruje da odgajaju svoje dete kako treba.

1 / 5 Foto: Kurir TV

- Maja je jako dobra majka, vukla je vodu sa crvene česme. Voli da je Teodora čista, uredna, da bude dobra u školi. Maja kontroliše Teodoru za domaće, a ja sam jednostavno želela da Teodora odrasta kao druga deca. Da ima sve sa svojom mamom i svojim tatom. Zato sam odlučila da pitam komšije, prijatelje, poznanike, rodbinu, ko može da pomogne. Neko u novcu, neko u robi, da se donira i stvarno ljudi su se odazvali - rekla je Vera Budišin, Melindina komšinica.

Melindina kompinica
Melindina kompinicafoto: Kurir TV

Kako je Kurir saznao, ipak se ne vodi nikakav proces za delovanje nadležnih u ovom slučaju nakon komšijskih prijava. Odlična vest je i to da komšije ne odustaju od borbe. Solidarnost je pobedila, a mole i dobre ljude da im u tome pomognu. U građevinskom materijalu, novcu ili radnoj snazi.

Maja nema ni tekući račun, ali može se kontaktirati na telefon 069 570 6443.

Bonus video:

04:38

NAKON PISANJA KURIRA, MINISTAR TURIZMA PONUDIO POMOĆ PORODICI NIKŠIĆ: Posle pola teksta sam je pozvao i ponudio OVO rešenje

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.