RANO JUTROS SE OGLASIO IGOR JURIĆ: Uputio svima jednu molbu koja se tiče male Danke
Igor Jurić, Foto: Printscreen / YOutube / telekom srbija

POTRAGA

RANO JUTROS SE OGLASIO IGOR JURIĆ: Uputio svima jednu molbu koja se tiče male Danke

Skoro dva meseca prošla su od stravičnog ubistva dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora

Objavljeno: 10:00h

Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu oglasio se jutros povodom ubijene devojčice Danke Ilić (2) i naveo da zajedno moramo pronaći snagu i hrabrost kako bi potraga za njenim telom bila nastavljena. Jurić se i ranije oglašavao povodom ovog tragičnog slučaja koji je podigao ceo region i Srbiju na noge.

Skoro dva meseca prošla su od stravičnog ubistva dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora. Nakon što je 26. marta nestala, sudbina Dankinog tela ostala je nepoznata. Igor Jurić nekoliko puta oglašavao se o ovom događaju, a jutros je poručio da je potrebno da nađemo snagu i hrabrost kako bi se potraga za telom nesrećnog deteta nastavila.

1 / 8 Foto: Kurir

- Nađimo zajedno snagu i hrabrost da nastavimo sa potragom za dvogodišnjom Dankom Ilić. Neka ljubav i solidarnost budu naš vodič u ovoj teškoj potrazi - napisao je Jurić na svom Fejsbuku.

Podsetimo, Svetlana Dragijević iz Zlota, majka muškaraca koji su osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, danas će biti sahranjena pored sina.

Svetlana je preminula u sredu, a do poslednjeg dana tvrdila je da njeni najmiliji nisu krivi za smrt malene Danke Ilić (2) iz Bora.

Bonus video:

01:50

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić

(Espreso / Blic / Jelena Stefanović / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.