"NAŠOJ MILOJ I NIKAD PREŽALJENOJ...": Porodica tuguje za Kristinom koja je nastradala u Švajcarskoj, izdata umrlica
Kristina Milenković, Foto: Društvene mreže

tuga do neba

"NAŠOJ MILOJ I NIKAD PREŽALJENOJ...": Porodica tuguje za Kristinom koja je nastradala u Švajcarskoj, izdata umrlica

Nesreća u kojoj je poginula Kristina Milenković se dogodila 14. aprila oko šest sati ujutru, nakon što je, kako se sumnja, pala pod voz

Objavljeno:

Porodica devojke Kristine Milenković (25) iz Lebana, koja je tragično nastradala 14. aprila u Švajcarskoj kada je pala pod voz, na društvenim mrežama objavila je da će sledeće nedelje obeležiti četrdesetodnevni pomen na lokalnom groblju.

"Našoj miloj i nikad prežaljenoj Kristini obeležavamo četrdesetodnevni pomen u četvrtak 23. maja 2024. godine u 10 sati na groblju u Lebanu. Pozivamo sve rođake i prijatelje da prisustvuju ovom tužnom parastosu", piše u čitulji koju je potpisala njena porodica.

Kristina Milenković
Kristina Milenkovićfoto: SCREENSHOT

Podsetimo, nesreća se dogodila 14. aprila oko šest sati ujutru, nakon što je devojka, kako se sumnja, pala pod voz. Uviđaj je trajao satima, a telo devojke je nakon toga prevezeno na obdukciju. Kristina je sahranjena 27. aprila u Srbiji.

- Kristinin otac je 26. aprila preuzeo ćerkino telo i potom je ono, istog dana, transportovano za Srbiju. Sutradan je bila sahrana na kojoj se okupila porodica, brojni rođaci i prijatelji koji nisu mogli da zaustave suze i sakriju tugu za devojkom - podseća izvor Kurira.

Inače, nakon tragedije, rođak nastradale devojke je za Kurir ispričao da porodica ne može da poveruje da Kristine više nema.

Kristina Milenković
Kristina Milenkovićfoto: Facebook/Kristina Milenković

- O svemu su nas obavestile Kristinine drugarice s kojima je radila u Švajcarskoj. Rekli su nam da je pala pod voz, ali ne verujem da bi mogla da digne ruku na sebe, mislim da je bio nesrećan slučaj - rekao je tada za Kurir rođak i dodao:

- Kristina je u Švajcarsku otišla 10. februara, a često je išla tamo kako bi, kao i svi, zaradila neki novac za sebe.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.