Ovakav je bio Milan Mladenović: Kako se lider EKV pred smrt susreo s Arkanom? (VIDEO)

Legenda, iz prvog lica!

Ovakav je bio Milan Mladenović: Kako se lider EKV pred smrt susreo s Arkanom? (VIDEO)

Rat je besneo svuda oko nas. Ulicama grada šetale su raspojasane uniforme. Bila je hiperinflacija
Objavljeno: 15:52h

Svoj poslednji intervju Milan Mladenović dao je za nedeljnik Intervju 1993. godine, kada je rat besneo u celoj ex Yu. Osim što je napisao priču s Mladenovićem, novinar je i opisao kako je izgledao susret s Milanom, kako ga je muzičar ugostio u svom stanu na Dorćolu i kako se na kratko, u prolazu, susreo s Arkanom. Mada, to poslednje će više ilustrovati neke druge stvari, ali svakako upotpunjuje sliku stanja u ratom zahvaćenoj, tada još Jugoslaviji. Rat je besneo svuda oko nas. Ulicama grada šetale su raspojasane uniforme. Bila je hiperinflacija, ali topla sredina novembra. Milan je živeo u Dušanovoj ulici. Deo prema Kališu. Neki sprat. Još uvek nisam počeo da kasnim. Ljubazan normalan skroman čovek, Autor bez foliranja. Farmerke, crni duks. Mali svetao stan. Prozor prema ulici. Sedimo na podu, na jastucima. Pijemo biljni čaj u velikim okruglim keramičkim šoljama.

3 poslednje želje Milana Mladenovića: Da mu se bar jedna ispunila, danas bi sve bilo drugačije! moja TDK kaseta
razumemo se o teškoj stvarnosti govori iz srca odgovara na neočekivana pitanja grad geto, rat, granice
odgovornost javne reči u smutna vremena „vidimo se u gradu“ Holivud snima film o Arkanu: Evo ko bi mogao da ga glumi! (FOTO) (VIDEO)
Holivudske zvezde u filmu o Arkanu! Cecu igra najseksepilnija glumica sveta (FOTO) prekucavanja i uobličavanja intervjua za novine Pune piksle na stolovima Arkan pretio nekom novinaru
Atmosfera se malo utišava , zahvaljuje se srdačno, rukujemo se. Izlazi nasmejan Nismo se više sreli u gradu Ubio je Cecu i preuzeo njen identitet: Evo šta Beograđani misle o mitu da je Arkan živ! (VIDEO)
njegovo delo je i dalje inspiracija „Ovde je hladno, ovde je zima, ovde je mrak...“. ponosim što su deo kulturne tradicije moje imaginarne zemlje

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.