Evo gde će BG hipsteri, rejveri i rokeri za NG: Da li ste među njima? (VIDEO)

Najluđa noć - naluđe žurke

Evo gde će BG hipsteri, rejveri i rokeri za NG: Da li ste među njima? (VIDEO)

Evo šta sve alternativna ekipa iz prestonice ima u ponudi za doček Nove Godine
Objavljeno: 21:03h

Ta specijalna noć u godini, kada ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu, sve je bliža. Široko je prihvaćeno pravilo da se u novu godinu mora ući u veseloj atmosferi sa zabavim društvom, kako bi nam sledeća godina protekla u radosti i veselju. Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina! Za vas koji se još uvek niste odlučili gde ćete provesti ovo specijalno veče, predstavljamo neke od najatraktivnijh ponuda koje grad Beograd nudi.

- ExKLUZivna (beo)GRADSKA žurka, Kluz Za sve one koji vole alternativniji zvuk i prijatnu atmosferu kućne žurke, "Vračar rocks!" u saradnji sa Music Connection i Showtime-om vas pozivaju da 31. decembar provedete u bivšoj robnoj kući Kluz. ExKLUZivna (beo)GRADSKA novogodišnja žurka sa početkom u 21h održaće se preko puta SKC-a, u Masarikovoj 4.
Ovde vas očekuje doček koji se može nazvati "3 u 1", s obzirom da se po ceni samo jedne ulaznice održavaju dve žurke i koncert! Na DJ stage-u vas očekuje nezaboravna đuska uz simbole kulturnog Beograda, Uroša Ðurica i Srđana Žiku Todorovića. Anđelu i đavolu će se pridružiti i Hornsman Coyote, Indie-go!, Bege Fank, Uroš Milovanović i Nebojša Intruder.
Uz dobar gruv sledi i pošteno rokanje na live stage-u! Koncerte će u prazničnoj atmosferi održati popularni beogradski sastav "IrieFm", uvek atraktivna "Zemlja gruva", ali i bend koji je prava riznica najvećih rokenrol hitova - "Acoustic Strings"!

Karte se po ceni od 1200 dinara Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO)
- Zaplešimo uz "Lutku", Beogradski sajam novogodišnjoj noći obećava kvalitetnu muziku jeste hala 4 Beogradskog sajma. "S.A.R.S" "Vampiri"
"MVP" "Kanda, Kodža i Nebojša", "Grupa 3" i "RNDM"
Printscreen/ YouTube/ djolodjolo
Karte po ceni od 1200 dinara se mogu naći na prodajnim mestima Eventima.
da zajedno plešemo uz "Lutku" ili da ovde nađemo jednu, ako je nemamo! - Love Revolution parti, Mikser znaku Revolucije ljubavi jer Novu godinu dočekujemo na velikom Love Revolution partiju
EDM koncept WB Community-a, živi nastup ikoničnih Sajsi MC i Sevdah Baby & Djixx.
Karte, po promotivnoj ceni od 1200 dinara Popovi neka u sebi pevaju, komunisti neka ćute: Da li ste čitali testament Pavla Vuisića? (FOTO) (VIDEO) - Rejveri, spremite se! Magacin Depo Hedlajner u novogodišnjoj noći biće Kamran Sadeghi Nastić Milicević
nabaviti po ceni od 1200 dinara - STAR GATE, Kolos STAR GATE partiju pod nazivom "Ultimate trance expiriance of the year" Melicia, a potom da uživaju u DJ setu poznatog Pixel-a.
Đuričko o srpskoj stvarnosti: Uzeli su nam baš sve! (FOTO) Igrajte dok vas noge ne zabole, Peron da zajedno sa njima dočekate Novu godinu. Marko Gengbenger i DJ Ognjen Krstić još koje ime koje će zapaliti podjum za igru - DJ Makinwa i DJ Peđa Stanković. muzike najraznovrsniji odabir najvećih hitova. karata se može naći po ceni od 900 dinara. "Vatra", Monsun klub pravi rep i r'n'b spektakl - žurka pod nazivom "Vatra". znaju šta mogu da očekuju očekuje vas 7 DJ-eva koji će nastupati na dva stejdza. Inspektor, 50 Grass, Fake Casual i byr, će obezbediti odličan provod promo cena ulaznica je 800 dinara.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.