Stigao nam je najpozitivniji spot godine do sada! (VIDEO)

dnevna doza optimizma

Stigao nam je najpozitivniji spot godine do sada! (VIDEO)

Slovenački producent Jasarov, koji stoji iza imena "Hooq" objavio je spot za koji garantuje da će izlečiti sve mamurne i loše osećaje iz prethodne godine
Objavljeno:

Kao što kaže "Hooq" fešta se ne završava prvog januara! "Hooq" je novo ime na muzičkoj d'n'b sceni, a iza tog imena stoji slovenački producent Jasarov. Ovaj producent je najpoznatiji po tome što je uradio remiks za pesmu grupe "Elemental", a sada nam donosi i jednu svoju stvar za koju garantuje da leči od januarske depresije. Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina!

Promo
Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) "Hooq" nam ove godine donosi novi spot za novi početak i pesmu koja će izlečiti sve mamurne ili loše osećaje od prošle godine. Pesma "Bass drop" je rađena u saradnji sa britanskom pevačicom Amie Brown, s kojom je Jasarov već sarađivao u prošlosti.
Promo
Popovi neka u sebi pevaju, komunisti neka ćute: Da li ste čitali testament Pavla Vuisića? (FOTO) (VIDEO) Spot je kompilacija ljudi s celog sveta koji plešu i zabavljaju se. Moglo bi se reći da je spot urađen kao kolaž od različitih veselih lica koja moraju da vas nasmeju. Poslušajte i preuzmite svoju dnevnu dozu optimizma.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.