SVE, SAMO NE ROMANTIKA: Grupa Elemental objavljuje biografiju pred beogradski koncert
I knjiga i koncert, Foto: Promo

knjiga

SVE, SAMO NE ROMANTIKA: Grupa Elemental objavljuje biografiju pred beogradski koncert

Knjiga biografskog sadržaja biće objavljena 14. novembra, a autor je Marko Podrug, novinar iz Šibenika

Objavljeno:

Uz akorde pesme kojom Elemental najavljuje rad na novom albumu, a u trenutku kad se bliži proslava 20 godina postojanja dvostrukim koncertom u SubBeernom Centru 2. i 3. novembra, stiže i vest: Elemental objavljuje i biografiju.

Knjiga biografskog sadržaja nosi naziv „Sve, samo ne romantika“, biće objavljena 14. novembra, a autor je Marko Podrug, novinar iz Šibenika: „Priča o Elementalu je priča o ljudima, prijateljstvima, ljubavima, rastancima, svađama, pomirenjima i, dakako, o uspjehu. I to o onom zdravom uspjehu, uspjehu do kojega se došlo talentom, ali i udarničkim radom i vizijom od koje članovi benda ne odustaju ni danas. Zbog svega toga, biografija Elementala napisana je poput romana, sa svim svojim dramaturškim elementima. Na moju sreću, bivši i sadašnji članovi benda nisu imali problema s ironijskim odmacima, prijateljskim kritikama i šalama na njihov račun, stoga je ovu knjigu zapravo bilo zabavno stvarati. Nadam se da će je biti zabavno i čitati“, komentariše Marko delo, koji će svaki iskreni fan Elementala poželeti da ima u svojoj kolekciji.

Naslovna strana knjige
Naslovna strana knjige foto: Promo

Prvih 20 godina benda Elemental će proslaviti u SubBeernom centru, ne jednim, već dvostrukim koncertom. Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste: 2. novembar: Mekano, 3. novembar: Tvrdo. Naravno da će se i pesma „Nešto glasno“ naći na repertoaru u SubBeernom centru, jer oslikava velikim delom ono što Elemental živi već 20 godina - borbu sa strahovima, sa samim sobom, sa sistemom... Ulaznice za koncerte u SubBeernom centru dostupne su u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 900 dinara.

BONUS VIDEO: Irina Karamarković na Beogradskom džez festivalu - Gusta mi magla padnala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.