Elektropionir, uključi napajanje! Otvara se novo mesto za provod! (FOTO)

Budućnost čeka iza ugla

Elektropionir, uključi napajanje! Otvara se novo mesto za provod! (FOTO)

Poslednji je trenutak da uključite napajanje, jer odbrojavanje je gotovo - budćnost je stigla! ;)
Objavljeno:

Klub Elektropionir se nalazi u samom srcu grada, na mestu gde je nekada bila pivara Đorđa Vajferta i Ignjata Bajlonija, s one "druge" strane Skadarlije, na parkingu u Cetinjskoj 15. Zar je već prošlo toliko? 10 godina pesme Buđav lebac! (VIDEO)

Promo
Zašto Elektropionir? Možda budućnost stvarno čeka iza ugla, možda je to zbog toga što je to deo detinjstva cele jedne generacije. Za muzički program su odgovorni ljudi kojima je muzika život, a u ponudi biće eklektičan izbor najtalentovanijih pojedinaca i grupa beogradske koncertne i klupske scene uz česta gostovanja inostranih izvođača uz savršen zvuk i rasvetu.
Promo
- Želimo da Elektropionir bude mesto gde ćete dolaziti i kada se ništa ne dešava, da popijete piće, porazgovarate, pročitate nešto, samo sedite i razmišljate. Želimo da stvorimo mesto koje će biti prirodno stanište ljubitelja muzike, otvoreno za sve subkulture, mesto u kome će vam biti prijatno da provodite i dane i noći, kažu organizatori. Program otvaranja: Četvrtak 17. mart, 22h Miki & Vuča (Darkwood dub) Petak 18. mart, 22h Gordan Paunovic, Vlada Janjić & DJ Brka Subota 19. mart, 22h Mystic Stylez (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.