Biće ludo!! Nouvelle Vague, Koop i Nipplepeople stižu u Beograd! (VIDEO)

dobre svirke

Biće ludo!! Nouvelle Vague, Koop i Nipplepeople stižu u Beograd! (VIDEO)

Osveženi muzički program renoviranog O.U.R. Bara sa radom počinje u petak 1. aprila, kada će gostima biti predstavljen novi letnji koncept
Objavljeno: 16:08h
U Beograd ovog leta stižu čuveni bendovi "Nouvelle Vague" i "Koop", a već u subotu 2. aprila, na otvaranju koncertne sezone u O.U.R. Baru nastupiće misteriozni dvojac "Nipplepeople" iz susedne Hrvatske. Najveći šok u RnR svetu! Eksl izdao Ganse i prešao u čuveni rivalski sastav! (FOTO)
Promo
predstavljen novi letnji koncept u okviru kog će petkom nastupati poznati domaci DJ-evi u pratnji instrumentalista na perkusijama i saksofonu.
Veče će kompletirati rezidenti Uroš Milovanović, Goran Starčević i Miloš Starčević.
Subota veče u O.U.R.-u biće rezervisana za nastupe bendova, a prvi u nizu u Beograd stiže već ove subote, 2. aprila. U pitanju je čuveni maskirani dvojac Nipplepeople iz Zagreba, Iako su bili gosti naše prestonice više puta - Nipplepeople će 2. aprila po prvi put nastupiti u renoviranom O.U.R. Baru, a jedinstven ambijent ovog mesta učiniće svirku nezaboravnom.
Beograđani će ponovo imati priliku da čuju obrade legendarnih new wawe numera izvedene u prepoznatljivom Nouvelle Vague maniru. a pored koncertnog programa ovaj klub u Beogradskoj ulici nastaviće sa serijalom open air događaja pod nazivom “O.U.R. Block Party”,

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.