EVO KADA MUŠKARCI GLUME ORGAZAM, MORATE DA NAUČITE DA PREPOZNATE: Koriste se namazanim trikovima koje žene ne vide
Ljubav, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

saznajte

EVO KADA MUŠKARCI GLUME ORGAZAM, MORATE DA NAUČITE DA PREPOZNATE: Koriste se namazanim trikovima koje žene ne vide

Evo zbog čega pojedini muškarci glume vrhunac u krevetu i kojim trikovima se služe!

Objavljeno: 20:50h

Uvreženo je mišljenje da se samo žene fokusiraju na postizanje vrhunca tokom intimnih odnosa. Isto tako u većini slučajeva se veruje da pretežno žene glume ili simuliraju vrhunac. Različite studije pokazuju različite rezultate u pogledu procenta žena koje tvrde da su glumile vrhunac. Ali generalno, ova cifra je od 50 do 75 procenata. Kod muškaraca, brojevi su drugačiji. Postavlja se pitanj - Da li muškarci lažiraju orgazam?

Verovali ili ne, odgovor je potvrdan. To potrvđuje i socijalni psiholog dr Dejvid Vahl za "Psychology Today". Prema istraživanjima, svaki četvrti muškarac je bar jednom glumio vrhunac. Prema mišljenju naučniku, pitanja se vrte oko toga zašto se muškarci pretvaraju i kako to rade.

Zašto muškarci lažiraju vrhunac?

Postoji nekoliko faktora koji ovo objašnjavaju i slični su sa onim kojim se vode i pripadnice lepšeg pola. Na ovaj način muškarci pokušavaju da sakriju prevremenu e*akulaciju. Od partnera kriju da su već završili, a kada im se učini da je "vreme" prave se da završavaju.

Drugi razlog je taj što se vrhunac često poistovećuju sa partnerkinim. Ovo je posebno karakteristično za muškarce čije partnerke imaju poteškoća sa sopstvenim vrhuncom. Takvo lažno oslobađanje energije može da bude dovoljno da "dokrajči" partnera. Takođe, ako muškarac veruje da nedostatak vrhunca iz bilo kog razloga može da uznemiri njegovu partnerku, ili pomisli da je do nje problem, muškarac može da ga simulira.

Postoje i drugi razlozi. To uključuje gubitak interesovanja za intimne odnose, nezadovoljstvo ili čak produženi snošaj. Muškarci takođe često osećaju pritisak povezan sa činjenicom da je muškarac uvek spreman za intimni odnos i da može uvek da e*alulira.i. Možda pokušaj da žive u skladu sa ovim mitom dovodi do toga da muškarci žele da imaju intimni odnos čak i kada su umorni ili ne žele. Kao rezultat javlja se odsustvo vrhunca i njegovo pretvaranje.

Kako muškarci imitiraju vrhunac?

Muški vrhunac je praćen e*akulacijom, dakle, sama e*akulacija ili njeno odsustvo je očigledan pokazatelj da li je muškarac završio ili ne. Ali nije sve tako jednostavno. Dešava se da muškarci koji se odluče da izglume vrhunac, ubrzavaju disanje, uvijaju se i naprezaju. Naučnici su čak govorili su i o posebnim slučajevima lukavstva, kada je pljuvačka prošla kao e*akulat.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Mondo/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.