NIJE ISTO KOJI ĆETE NOVČIĆ PRONAĆI NA ULICI: Svaki ima svoje značenje, JEDAN SE POSEBNO VEZUJE ZA ANĐELE
Novčanik u ruci, Foto: Photopotam / Alamy / Alamy / Profimedia

DA LI ZNATE?

NIJE ISTO KOJI ĆETE NOVČIĆ PRONAĆI NA ULICI: Svaki ima svoje značenje, JEDAN SE POSEBNO VEZUJE ZA ANĐELE

Dvojka na kovanici vam poručuje da se posvetite razmeni sa drugima

Objavljeno:

Pronalaženje novca na ulici ima mnogo dublje značenje nego što ste mislili, a posebno je bitno da li je u pitanju 1, 2, 5, 10 ili 20 dinara.

Novac koji pronađete na ulici, makar to bila i kovanica od jednog dinara, ima veze sa duhovnošću i to vam pokazuje da ste cenjeni među ljudima na Zemlji, ali i u duhovnom svetu.

Ovo je jedan od načina na koji anđeli i duše komuniciraju sa nama i to može da bude poruka od nekoga nama bliskog ko je preminuo da nas voli i da mu značimo. Može da se protumači i kao uteha od samog Boga koji nam tako poručuje da je tu, da brine o nama i da će sce biti u redu.

Uglavnom ljudi pronalaze kovanice, ređe papirni novac, a razlog za to je zato što kovanice traju duže od papirnog novca i anđeli i duše tako ostavlaju trajni trag. Sjaj kovanice pored toga privlači pažnju ljudi.

Kinezi smatraju da je pronalazak novca znak dobre sreće i to se verovanje proširilo celim svetom zbog čega pronađene kovanice mnogi čuvaju ako talismane. Kada pronađete kovanicu obratite pažnju na to o čemu ste razmišlajli u tom trenutku jer to može biti odgovor na vaše misli i koji je broj na njoj.

Kovanica sa brojem 1 je znak novog početka, svežih ideja i nagoveštava uspeh, velika postignuća i napredak. Ovakvim novčićem anđeli i duše vam poručuju da vam predstoji veliki uspeh i da ostanete pozitivni.

Dvojka na kovanici vam poručuje da se posvetite razmeni sa drugima, partnerstvu, harmoniji i komunikaciji. Ona je jedinsvo mraka i tame, jina i janga.

Kovanica od 5 dinara ukazuje da vam predstoji biološki i duhovni razvoj. Ovaj broj je simbol Svemira, savršenstva i simbol božanske moći. Prema kineskom verovanju ovaj broj je srećan jer ukazuje na pet najvažnijih blagoslova: bogatstvo, sreću, dugovečnost, zdravlje i napredak.

Broj deset na novčiću predstavlja buđenje i znak je da morate da obratite pažnju na neke stvari i verujete svojim instinktima u vezi neke bitne odluke. Imate dobru podršku duhovnog svetai sve će se rešiti kako treba.

Najveći broj na našim kovanicama je 20 i on vam poručuje da vam predstoji period pojačane osetljivosti i strasti. On sadrži nulu i pojačava vibraciju broja 2 i smatra se brojem snage, intuicije i visokih ideala.

Ako ste se osećali usamljeno kada ste pronašli kovanicu to vam je poruka duhovnog sveta da niste sami. Ukoliko ste bili u žurbi kada ste ugledali sjajan novčić, to je znak da morate malo da usporite i posvetite se sebi i slobodnom vremenu. Ako vas brinu finansijski problemi pronađete novčić, to je znak da će se sve rešiti I da vam osobe iz duhovnog sveta koje vas vole šalju pomoć.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.