NAPRAVITE TRADICIONALNU PROJU KOJA SE OBAVEZNO JEDE LETI: Gotova je za TREN OKA, RECEPT oko kog se domaćice OTIMAJU
Foto: Printscreen/Youtube/UradiSamaIdeje

prijatno!

NAPRAVITE TRADICIONALNU PROJU KOJA SE OBAVEZNO JEDE LETI: Gotova je za TREN OKA, RECEPT oko kog se domaćice OTIMAJU

Ova proja je lagana, a idealna za vrele letnje dane

Objavljeno: 20:24h

Kada su visoke temperature napolju niko ne može da jede tešku hranu,a ova proja je laka i lako se vari.

Sastojci:

  • 3 jaja,
  • 1 šolja mleka,
  • 3/4 šolje ulja,
  • 2 kašike pavlake,
  • 2 narendane tikvice.
  • Sira po ukusu,
  • 1 kesica praška za pecivo,
  • 1 ipo šolja kukuruznog brašna,
  • pola šolje pšeničnog brašna,
  • so
Tikvice
foto: Printscreen/Youtube/UradiSamaIdeje

Priprema:

  • Tikvice oljuštite, izrendaje i posolite kako bi pustile višak vode.
  • Umutite jaja i dodajte mleko. Nakon toga dodajte ulje, sir i so i dobro promešajte.
  • Dodajte pavlaku i sve suve sastojke. Tikvice dobro iscedite i dodajte u smesu. Celu smesu sipajte u podmazani pleh i pecite na 210-220C oko 20 minuta.

Prijatno!

00:52

DA LI JE 42 MINUTA DOVOLJNO ZA PRIPREMU ĐUVEČA? Ne propustite danas kuvanje sa porodicom Maričević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.