POTROŠILA 11,5 HILJADA EVRA NA VENČANJE SA SAMOM SOBOM: Ljude se KRSTE na šta je BACILA SILNE PARE (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

šok

POTROŠILA 11,5 HILJADA EVRA NA VENČANJE SA SAMOM SOBOM: Ljude se KRSTE na šta je BACILA SILNE PARE (VIDEO)

Udala se sama za sebe i potrošila 11,5 hiljada evra

Objavljeno:

Sara Vilkinson (42) je žena koja je rešila da više ni minut neće provesti u traženju “Gospodina pravog”. Ona je sa 28 godina imala jednu vezu koja je trajala četiri godine, a deceniju posle toga i dalje nije uspela da nađe nekog sa kim bi osnovala porodicu.

- Još sa 15 godina sam zamišljala kako će izgledati moje venčanje. Zavijala sam se u mamine zavese, obuvala štikle i stavljala plastične tijare i zamišljala da sam mlada. Maštala sam o mužu, blizancima ili trojkama i kući sa belom ogradom. Međutim, godine su prolazile, a nigde ni u najavi nije bilo znaka da će se išta od toga ostvariti. Želela sam da dijamant zablista i na mom prstu, pa sam jednostavno kupila sama sebi dijamantski prsten koji je imao 1,1 karatni dijamant. Onda su se prijateljice našalile sa mnom i pitale me, da li ću to pored prstena i venčanicu da kupim sebi, a možda nađem i mladoženju i tada mi je to prvi put palo na pamet - objašnjava Vilkinsonova za San.

Istakla je i to da je provela čitavu deceniju tražeći idealnog partnera, ali nalazila je samo od goreg gore. Glavno mesto na kome je ova dama pokušavala da ugovori sastanke bili su onlajn sajtovi za upoznavanje. Tu je, međutim, doživela veliko razočarenje i zaklela se da više te sajtove neće otvoriti.

- Oduvek sam sanjala o raskošnom venčanju, pa zašto da ga nemam samo zato što nemam savršenog partnera za brak. Radim kao konsultant na kreditima, a imam prijateljicu koja se bavi organizacijom venčanja. Zamolila sam je da mi upravo ona organizuje venčanje i prihvatila je. Nije bilo lako naći venčanicu. Želela sam da sve moje drage osobe pođu sa mnom, ali u salonima za venčanje nisu bili oduševljeni kada uđem sa osam prijateljica. Takođe su mnogi osuđivali moj potez da se udam za samu sebe. Najzad sam ušla u jedan čudan butik gde sam našla ovu glamuroznu venčanicu sa šljokicama u koju sam se zaljubila. Bidermajer nisam želela da bacam, umesto toga je bacan lažni šampanjac - istakla je nevesta.

Ova žena je na venčanje sa samom sobom potrošila 11 i po hiljada evra. Imala je unajmljene najluskuznije bele limuzine koje su je odvezle do najskupljeg mesta koji je ličio na dvorac gde je ceremonija venčanja održana. Na samom činu venčanja bilo je 40 ljudi, a na slavlju koje je potom usledilo došlo je još njih 80. Sara je se sa svojih 120 zvanica ludo zabavljala, fotografisala za album sa venčanja, a veliku svadbenu tortu je krasila mlada koja ljubi žapca.

- Zaklela sam se sebi na vernost, da ću uvek voleti i poštvati samu sebe i da se neću boriti sama sa sobom oko daljinskog. Bilo je veoma zabavno, a ja sam bila preserćna, jedina razlika između pravih venčanja i mog je bilo u tome što je kod mene mladoženja izostao. Moja mama koja ima 69 godina je bila presrećna zbog mene. Svega nekolicina prijatelja nije želela da prisustvuje “toj šaradi”, ali njihovo prisustvo mi nije bilo neophodno da se obavežem da ću doživotno voleti sebe. Ne isključujem mogućnost da ću se nekada udati i za nekog muškarca ako se ispostavi da je on “onaj pravi”, ali do tad, ja sam udata - objasnila je ova dama.

Bonus video: Svadba Darka Lazića

00:47

Svadba Darka Lazića

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.