NAJZGODNIJA PLAVUŠA SE SKINULA, PREKO GRUDI SAMO CRNA TRAKA: Lice joj liči na PLASTIKU, zbog OVE STVARI svi BESNE
Nikol Kiidman, Foto: Youube printscreen / playnowplay

paŽnja

NAJZGODNIJA PLAVUŠA SE SKINULA, PREKO GRUDI SAMO CRNA TRAKA: Lice joj liči na PLASTIKU, zbog OVE STVARI svi BESNE

Nikol Kidman izjavila je nedavno da se oseća seksepilnije nego ikada pre, što je htelo da se dočarala slikama.

Objavljeno:

Slavna glumica Nikol Kidman (56) zvezda je novg broja australijskog izdanja "Vogue". Sjajno se snašla u ulozi modela, navikla je ona doduše na kamere, a iako je u prirodno top formi, na novim slikama je vidno isfotošopirana - kao da njen realan izgled nije dovoljan. Fotografije holivudske glumice nisu izuzetak, teško ćete naći kampanju ovog tipa sa pravim neobrađenim fotkama.

Kako se na Instagramu komentarišu fotografije Nikol Kidman? "Previše fotošopa", "Razočarana sam, volim Nikol Kidman i nemojte da me pogrešno shvatite, ali opet plasirate ovu lažnu sliku osobe koja ima 56, a ne 26 godina. Zašto je jednostavno ne predstavite onakvom kakva jeste ... starenje može da bude lepo i žene bi to trebalo da prigrle, a ne da potiskuju, razočarana sam modom, počelo je sve sa promovisanjem anoreksije, a sada ovo", "Uopšte ne izgleda atraktivno, ovakvu odeću možete da nosite u "čudnom Holivudu (a ne onom pravom)".

1 / 8 Foto: Kristin Callahan / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nikol na ovim fotografijama koje imaju zanimljivu umetničku koncepciju, izgleda prilično drugačije nego u prirodi. To mnogi ističu u komentarima dok se nekima nije dopala ni naslovna strana na kojoj glumica drži zmiju. "Prestajem da vas pratim, bojim se zmija", kažu na stranici australijskog Vogue. Autor slika čuveni Stiven Klejn jeste ime za koji se vezuju inovativne ideje i vrhunski rad.

Nikol Kidman izjavila je nedavno da se oseća seksepilnije nego ikada pre, što je htelo da se dočarala slikama. Predstavlja nam se u nekoliko modnih izdanja, čipkanom vešu pa u kombinaciji suknje i brushaltera. Jedna od namera bila je da se prikaže kao holivudska rok zvezda.

Fotografije prati intervju gde glumica priča o svojim burnim tinejdžerskim danima. Kaže kako se u mladosti šuljala po noćnim klubovima.

"Ušla sam u svet odraslih vrlo rano. Ali ni to me nije uništilo". Otkriva da je njena majka nikada nije odvraćala od "istraživanja i isprobavanja stvari", ali ju je uvek upozoravala da ne izgubi glavu. Priseća se kako ju je pokojni otac u sitne sate izvlačio iz noćnih klubova.

"Ljudi bi se pitali: "Ko je to?", a moj otac bi se pojavio da me odvuče kući. Sada sam zahvalna na tome. Uvek su se događale te dve stvari, a ja sam govorila: "Želim da budem divlja", a imala sam snažnu porodicu i siguran dom. Verovatno još imam te dve strane svoje ličnosti" , prenosi Daily mail.

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

(Espreso/blic žena/Jelena Milenković/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.