Negovanje poverenja: Otkrivanje transparentnosti prehrambenih brendova za najmlađe
Ilustracija, Foto: Promo

promo

Negovanje poverenja: Otkrivanje transparentnosti prehrambenih brendova za najmlađe

U užurbanom svetu roditeljstva, odabir prave hrane za vašeg malo dete može biti izazovan zadatak. Roditelji ne traže samo zgodne i hranljive opcije; sve više bave se vrednostima i praksama koje stoje iza brendova koje biraju.

Objavljeno:

Znajte šta da tražite

Kada je u pitanju ishrana naših najmlađih, transparentnost je od suštinskog značaja. Sigurno ste već čuli za kompanije koje nose B Corp sertifikat, koje idu korak dalje kako bi osigurale da svaki sastojak bude etički snabdeven, obrađen održivo i pakovan odgovorno. Njihova posvećenost transparentnosti obećava svim roditeljima da mogu biti sigurni u hranu koju namenjuju nežnim stomacima najmlađih.

Šta transparentnost znači za vas

B Corp sertifikovane kompanije podižu koncept transparentnosti na potpuno novi nivo pružanjem sveobuhvatnog uvida u put koji njihovi proizvodi prelaze od početka do kraja. Poznavanjem svih ovih informacija, roditelji su osnaženi znanjem potrebnim da donesu informisan izbor o hrani koju daju svojoj maloj deci, čineći brend iz B Corp sertifikovane kompanije pouzdanim partnerom u njihovom roditeljstvu.

Priznavanje transparentnosti

Slovo B označava da je brend prepoznat zbog pozitivnog uticaja na svet. B Corp sertifikacija je iscrpna procena uticaja kompanije na društvo i životnu sredinu, koja zahteva da kompanije ispune najstrože standarde društvene i ekološke odgovornosti. Odabir B Corp sertifikovanog brenda znači ne samo izbor ishrane za vaše malo dete, već i podršku poslovanju koje postavlja etičke prakse, održivost i pozitivan društveni uticaj u prvi plan.

Nutricia kao B Corp kompanija

U Srbiji, Nutricia, sa svojim brendovima ishrane za najmlađe: Aptamil, Bebelac i Milupa, ističe se kao pouzdani izbor za one koji traže ne samo kvalitet, već i posvećenost boljem svetu.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.