HOROSKOP ZA MAJ DONOSI SREĆU ZA OVA DVA ZNAKA: Sve će im ići od ruke, ne moraju da brinu ni za šta
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

astro

HOROSKOP ZA MAJ DONOSI SREĆU ZA OVA DVA ZNAKA: Sve će im ići od ruke, ne moraju da brinu ni za šta

Poboljšanje komunikacionih veština uz podršku zvezda pomoći će im da uspešno reše potencijalne probleme

Objavljeno: 18:55h

Vasilisa Volodina, poznata ruska astrološkinja, predviđa izuzetno pozitivan maj za dva znaka zodijaka. Ona tvrdi da će ova dva znaka biti pod zaštitom Univerzuma i svojih anđela čuvara, što će im omogućiti izbegavanje mnogih nevolja i poteškoća. Dodatno, očekuju ih i brojne prilike za lični rast i uspeh u različitim oblastima, prenosi blic.rs

Horoskop za maj obećava izuzetno povoljne okolnosti za Strelca i Ribe! Ovi znaci mogu očekivati harmoniju u ličnom životu i stabilnost u profesionalnoj sferi. Povoljan položaj planeta olakšaće ostvarenje dugoročnih ciljeva i pomoći u realizaciji dugotrajnih projekata. Važno je ne propustiti prilike koje se pruže i aktivno delovati kada se pojave povoljne prilike.

Volodina naglašava da će Strelci i Ribe imati priliku da ojačaju svoje veze sa voljenima i prijateljima. Poboljšanje komunikacionih veština uz podršku zvezda pomoći će im da uspešno reše potencijalne probleme.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Što se tiče Strelca, u maju ih očekuju lepi, romantični susreti i jačanje odnosa sa partnerom. Postoji čak i šansa za osnivanje porodice ili začeće. Pun energije i optimizma, Strelac će hrabro koračati ka svojim ambicioznim ciljevima, svesno preuzimajući odgovornost i spremno prihvatajući nove izazove. Takođe, mogu očekivati i priznanje za svoje talente.

Što se tiče Riba, pred njima je period postizanja mira i harmonije u odnosima, a slobodne Ribe će imati priliku da upoznaju svoju srodnu dušu. Puna energije i inspiracije, ovo je idealan trenutak da se posvete samorazvoju, istraže nove horizonte i započnu put ka ostvarenju svojih snova. Poslovni uspeh čeka Ribe koje se ne boje eksperimentisanja i spremne su za inovativna rešenja.

Uz savete astrologinje Vasilise Volodine, Strelci i Ribe trebaju slediti put vere u sebe i svoju snagu, biti otvoreni za promene i iskoristiti povoljan uticaj zvezda kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.