OTKRIVEN UZROK SMRTI SINA ČUVENOG GLUMCA: Našli su ga u KUPATILU, a sad se zna prava ISTINA
Sveće, Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

OTKRIVEN UZROK SMRTI SINA ČUVENOG GLUMCA: Našli su ga u KUPATILU, a sad se zna prava ISTINA

Roditelji su otkrili uzrok smrti čuvenog glumca

Objavljeno:

Glumac Dejna Karvi oglasio se povodom smrti svog sina Deksa Karvija koji je umro prošle sredde, u 32. godini. Zajedno sa suprugom obratio se javnosti i otkrili su uzrok ove tragedije.

"Samo želim da vam kažem hvala", napisao je glumac Dejna Karvi na društvenim mrežama ističući da su on i njegova supruga Pola preplavljeni ljubavlju, saosećanjem i pričama koje su sa njima podelili drugi ljudi, nakon vesti da je njihov sin umro.

“Primili smo toliko lepih poruka od ljudi koji su poznavali Deksa. Ovo nas je dirnulo više nego što bismo ikada mogli da iskažemo rečima", dodao je glumac i napomenuo da će pauzirati od posla i društvenih mreža kako bi on, njegova supruga i mlađi sin Toma s(30) pokušali da shvate kako će njihov život izgledati ubuduće. Poručio je:

"Oporavljaćemo se kako najbolje možemo i nastaviti dalje. Naš dragi Deks bi tako želeo. Mnogo ljubavi, Dejna".

Glumac i njegova supruga su dan nakon tragedije izdali sledeće saopštenje:

Sinoć smo doživeli užasnu tragediju. Naš voljeni sin Deks umro je od slučajnog predoziranja drogom. Imao je 32 godine. Deks uradio dosta za 32 godine. Bio je izuzetno talentovan za mnoge stvari - muziku, snimanje filmova, komedije - i strastveno se bavio svim tim".

Istakli su da je njihov sin učio druge da vole život: "Najviše od svega voleo je svoju porodicu, svoje prijatelje i svoju devojku. Deks je bio prekrasna osoba. Njegove ručno rađene rođendanske čestitke su pravo blago. Zauvek će nam nedostajati".

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.