POZNATA PEVAČICA ĆE SE DANAS NAĆI PRED SUDOM: Ovo su moguće KAZNE koje joj slede, ovo su svi DETALJI SLUČAJA
Pevačica, Foto: SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

EVO O ČEMU SE RADI

POZNATA PEVAČICA ĆE SE DANAS NAĆI PRED SUDOM: Ovo su moguće KAZNE koje joj slede, ovo su svi DETALJI SLUČAJA

Pevačica nije prihvatila ponuđenu nagodbu

Objavljeno:

Pevačica Šakira danas će se naći pred sudom u Barseloni zbog optužbi da nije platila 14 i po miliona evra državi Španiji, a reč je o porezu na dohodak u periodu od 2012. do 2014. godine.

Poznata zvezda tvrdi da su optužbe lažne, kao i da u tom periodu nije živela u Španiji. Takođe, odbila je ponudu da za nagodbu zatvori slučaj, a očekuje se da će danas svedočiti na prvom od 12 ročišta.

Ukoliko se usvoji predlog tužitelja, Šakira bi mogla da dobije kaznu zatvora od osam godina, kao i obavezu da plati navodna dugovanja.

U optužnici tvrde da je u ovom periodu Šakira boravila u Španiji više od pola godine, kao i da je nekretnine u Barseloni kupila iz porodičnih razloga.

Podsetimo, Šakira je bila u braku sa fudbalerom Žerardom Pikeom i sa njim ima dvoje dece, a nakon razvoda se preselila u Majami.

Kako prenose medije, zbog ovog slučaja biće ispitano preko 100 svedoka. Inače, Šakira nije prva javna ličnost koju španski sud tereti za utaju poreza. Prethodno su se pred porotom našli i Kristijano Ronaldo, kao i njegov kolega Lionel Mesi. Međutim, obojica su prihvatili nagodbe i izbegli dalji sudski proces.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.