DA LI JE MOGUĆE DA OVAJ ČOVEK PUNI 60 GODINA? I danas ga ŽELE sve žene, za njim su ODLEPILE, pljušte KOMENTARI
Glumac, Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

zanimljivo

DA LI JE MOGUĆE DA OVAJ ČOVEK PUNI 60 GODINA? I danas ga ŽELE sve žene, za njim su ODLEPILE, pljušte KOMENTARI

Čim je kročio na javnu scenu zadivio je svet lepotom a onda i talentom

Objavljeno: 21:29h

"Moja simpatija nekada, moja večna simpatija, moj kralj", poručuju fanovi slavnog glumca koji danas puni 60godina.

Čim je kročio na javnu scenu, zadivio je svet lepotom a onda i talentom. Titulu najatraktivnijeg muškarca nosi decenijama i kako komentari o njemu ukazuju, nosiće je još dugo.

Ima 60 godina i nema konkurenciju. Bred Pit.

Tako kažu njegovi obožavaci koji takođe slave njegov jubilarni rođendan i poručuju da je glumac najseksepilniji muškarac na planeti Zemlji. I da ne stari, poput Bendžamina Batona kog je glumio, a koji stari unazad.

Dosta je polemike oko izgleda Breda Pita, ali mu se lepota i šarm ne mogu osporiti. : "Srećan rođendan Bredu Pitu, najseksepilniji muškarac na svetu ima 60 godina i dalje je najseksepilniji", komentarišu na Tviteru gde poručuju i ovo: "Bred dobro stari", "Sve je lepši sa godinama".

Bred Pit je izazvao buru i na Fejsbuku gde žene iz regiona komentarišu: "Prelep", "Zgodan nekad i sad","Joo kakav je","Najlepši".

Glumac koji je bio u braku sa Dženifer Aniston, pa sa Anđelinom Džoli, u vezi je sa dizajnerkom nakita Ines de Ramon, sa kojom će provesti praznike.

Pojavili su se nedavno na svečanosti Art+Film Gala u Los Anđelesu. Izvori su rekli da par izgleda veoma srećno i zaljubljeno. Njegovi prijatelji izjavili su da se veza odvija baš kako treba, ali da nema planova o venčanju.

U susret rođendanu stigla je vest da će Bred Pit morati da plati milion i po evra poreza zbog poslovanja vinarije na jugu Francuske. Vinaiju je kupio sa Anđelinom pa se sudio sa njom oko vlasništva i prodaje. Glumac je srećan zbog ovolikog iznosa poreza jer to za znači da dobro posluje.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Žena/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.