GLUMICA DOBILA OTKAZ NAKON OBJAVE NA DRUŠTVENOJ MREŽI: Uporedila situaciju u Americi sa onom u Hitlerovoj Nemačkoj!
Foto: instagramscreen

AUUUU!

GLUMICA DOBILA OTKAZ NAKON OBJAVE NA DRUŠTVENOJ MREŽI: Uporedila situaciju u Americi sa onom u Hitlerovoj Nemačkoj!

Među objavama zbog kojih su je napali bila je i ona u kojoj 38-godišnja glumica tvrdi da se Džefri Epstin nije ubio.

Objavljeno:

Glumica Đina Karano je otpuštena zbog objava na društvenim mrežama.

Đina, koja pripada konzervativnijoj strani Holivuda, naljutila je brojne fanove raznim političkim izjavama, a sad je otpuštena iz serije Mandalorian nakon što je uporedila današnju političku scenu sa događajima u nacističkoj Nemačkoj.

- Jevreje su tukli na ulicama, ne nacisti nego njihovi susedi... čak i deca. Kako se istorija kroji, većina ljudi danas ne shvata da je vlada, došavši do tačke u kojoj su nacistički vojnici lako mogli da uhapse hiljade Jevreja, ali vlada je prvo naterala njihove susede da ih mrze jer su Jevreji. U čemu se to razlikuje od mržnje prema nekome zbog njegovih političkih stavova - pisalo je u njenoj objavi koja je kasnije sklonjena sa Instagrama. Ona je uporedila situaciju u Americi sa onom u Hitlerovoj Nemačkoj.

Među objavama zbog kojih su je napali bila je i ona u kojoj 38-godišnja glumica tvrdi da se Džefri Epstin nije ubio.

Podsetimo, milijarder-pedofil Džefri Epstin je 10. avgusta 2019. godine bio sam u svojoj ćeliji, u zatvoru na Menhetnu, kada je od čaršava napravio omču. Jedan kraj je vezao za gornji krevet, drugi oko vrata, pa je kleknuo na pod i počinio samoubistvo, po zvaničnim nalazima.

U međuvremenu, haštag kojim se pozivalo na njeno otpuštanje je posato viralan i na kraju je do otkaza i došlo. Lukasfilm je u svom saopštenju naveo da Karano trenutno nije zaposlena kod njih i da ne planiraju njeno angažovanje.

- Ipak, njene objave na društvenim mrežama u kojima ocrnjuje ljude na temelju njihovog kulturnog i verskog identiteta grozne su i neprihvatljive - zaključuje se u izjavi.

Đina Karano je glumila Karu Djun u sedam epizoda Mandaloriana tokom dve dosadašnje sezone. Pričalo se da će biti u centru jedne druge serije na Dizni kanalu, ali sada je sve pod znakom pitanja. Kako strani mediji pišu, njeni predstavnici se još uvek nisu oglasio povodom ovih navoda.

(Espreso/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.