KRISTIJAN UZEO CEO HONORAR UNAPRED PA IZBAČEN IZ ZADRUGE! Evo šta se dešava sa produkcijom: "HVALA NA KIĆANOVIĆU"
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

au!

KRISTIJAN UZEO CEO HONORAR UNAPRED PA IZBAČEN IZ ZADRUGE! Evo šta se dešava sa produkcijom: "HVALA NA KIĆANOVIĆU"

Suma koju je nekadašnji robijaš dobio je upitna, budući da je on u jednom intervjuu istakao da je reč o 500.000 evra

Objavljeno:

Produkcija rijaliti šou-programa "Zadruga" našla se u "nebranom grožđu" zbog slučaja nedavno diskvalifikovanog učesnika ovog TV formata Kristijana Golubovića.

Kao što je već poznato, Kristijan je pristao da uđe u šestu sezonu pod uslovom da novac za učešće dobije unapred, i to za svih deset meseci, koliko je bilo planirano da ostane na imanju u Šimanovcima. Ipak, Golubović je, zbog fizičkog okršaja sa kaskaderom Urošem Ćertićem, izbačen nakon svega mesec dana, odnosno nakon što je "odradio" svega jedan mesečni honorar.

Suma koju je nekadašnji robijaš dobio je upitna, budući da je on u jednom intervjuu istakao da je reč o 500.000 evra, u šta je malo ko poverovao, te je to pripisano njegovim "lovačkim pričama". Međutim, sa sigurnošću se može tvrditi da se Kristijan pogodio sa produkcijom "Zadruge" za nekoliko desetina hiljada evra, te se postavlja pitanje da li je produkcija tražila unapred uplaćeni novac nazad.

- Dobio sam novac unapred. Basnoslovan. Sada niko to ne traži, niti bih ja vratio. Ako hoćeš da ti ja odradim taj novac, zovi me, ako nećeš, hvala na kićanoviću. Ući ću u rijaliti, pa me budala ubode nožem i, ne daj Bože, nešto se odbranim i završim u zatvoru, još i pare da izgubim - istakao je Golubović u poslednjem intervjuu.

Sa druge strane, dojučerašnji zadrugar se osvrnuo i na Uroša Ćertića.

Uroš Ćertić
foto: Printscreen

- Uroš je mentalno poremećen. Od kokaina preterana apstinencija. On se nije spustio, stavi u šejker masu amino-kiselina i metan, a metan - to je veštačko. On je kao na kokainu - ispričao je Kristijan, a potom podvukao da je samo branio ostale zadrugare od njega.

- Naravno. Uzeo za kosu onog Makedonca i ceo pramen mu iščupao. Plakao je ko kiša. Da nije došao psiholog, izašao bi s koferima. Rekao im je: "Nemojte da me terate da se obesim." Adam je hteo da izvrši samoubistvo.

Golubović je izneo svoj stav i o odluci tužilaštva da ne postoji osnov za tužbu koju Ćertić planira da podnese protiv njega.

- Kakvo tužilaštvo?! Znate li zašto su mene izbacili na prevaru? Evo ovako, tebe sam ćušnuo i oni ništa. Aj smirite se. Međutim, šest sati on lupa kamenom u vrata, viče: "Muka mi je, imam potres mozga, polomljena su mi rebra, p... sam krv" i produkcija se uplaši. Pošalju ga u Urgentni i znate šta je uradio? Kad su ga pitali što je došao, on rekao prebijen sam u rijalitiju. Automatski po službenoj dužnosti, imao povrede ili ne, ide prijava. Mene diskvalifikaju, uzima me policija, ako se ustanovi da je to tako, ostajem. Stiže nalaz, jedna mala čvoruga. Znaš šta kažu: "Ajde, bre, sa trudnom ženom potpiši i ajde." Rekao sam u izjavi da smo radi šoua pravili sprdnju i nikakve tuče nije bilo, sve je izmišljeno - ispričao je nekadašnji robijaš.

1 / 8 Foto: youtube/printscreen

- Ja sam nasilnik za nasilnike. Kome sam ja pustio krv? Ko je pao iz udarca? Pazi, Miljana Kulić je polomila deset glava u rijalitiju i ništa. Okrvavila Đedovića, probušila obraz mikrofonom Matoroj, štiklom skoro ubila Lazara. Da sam ja to uradio, deset godina robije sto posto.

Ukoliko se vrati u "Zadrugu", Kristijan ističe da će Ćertiću zagorčati život.

- Maltretiranje Uroša 24 sata. I to ovako, nasloniću mu čelo na čelo čak i kad vrši veliku nuždu.

Bonus video:

02:44

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZA 1 DAN ZARADIO 3.800 DOLARA! Kristina pokazala dokaz pa šokirala: Za 3 meseca uzme 50.000 EVRA OD TIK TOKA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.