PREVARA VEKA U ZADRUZI!? Isplivali svi DETALJI TAJNOG DOGOVORA, ovo će PROMENITI SVE, gledaoci u NEVERICI (VIDEO)
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

AU, ČOVEČE

PREVARA VEKA U ZADRUZI!? Isplivali svi DETALJI TAJNOG DOGOVORA, ovo će PROMENITI SVE, gledaoci u NEVERICI (VIDEO)

Razgovor Lepog Miće i Anđele Đuričić je promenio mišljenje publike

Objavljeno:

Kao bomba je odjeknula vest da je Zvezdan Slavnić naprasno ostavio svoju ljubavnicu Anđelu Đuričić i uplovio u "prijateljstvo sa beneficijama" sa Majom Marinković. Ovo je, kako se čini, najviše šokiralo Anđelu, koja nije očekivala da joj Zvezdan ovo uradi nakon Vaskrsa. Podsetimo, tada Anđela nije dobila nijednu čestitku od najmilijih, zbog čega je shvatila da su je se porodica i najbolja prijateljica popadija odrekli.

Zadrugari su dobili priliku da vide raskid Anđele i Zvezdana tokom jučerašnje emisije "Gledanje snimaka". Đuričićeva je tada podivljala i napravila haos, a sve zbog pitanja Lepog Miće koje je uputio Zvezdanu.

- Pitam sada Zvezdana Slavnića još jednom, da li imaš emocije prema Anđeli? - pitao je Lepi Mića.

Anđela i Lepi Mića razgovor
Anđela i Lepi Mića razgovorfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Da - odgovorio je Zvezdan.

Anđela je tada doživela nervni slom, gađala zadrugare bubicom i izletela iz kuće. Zbog ovog Mićinog pitanja, kao i zbog rečenica koje joj je izgovarao dok ju je tešio, određeni deo publike je stekao utisak da je Zvezdan napravio dogovor sa Mićom da od Anđele napravi žrtvu, kako bi je "oprao" i vratio njenu porodicu.

- Zamolio te je da se ne vređate. Nemoj da ga vređaš. Slušaj me jednom u životu, ako ti kažem kao brat, smiri se i ne pravi dramu. Nije sve tako kako izgleda i nije sve kako ti misliš i ne pravi sebi probleme - pričao je Mića Anđeli kod ekonomskog dvorišta.

- Evo dokaz da je sve planirano od strane Zvekija i Miće. Da se razdvoje, da se ona čuje sa njenima i pred finale da se pomire i ona da pobedi - stoji u naslovu kompilacije ovih događaja.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.