MIONINA MAJKA OČAJNA ZBOG NJENE VEZE SA ŠA: Moli Stanislava za POMOĆ, isplivale NJIHOVE PREPISKE, da li je MOGUĆE?
Miona Jovanović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

SVI U NEVERICI

MIONINA MAJKA OČAJNA ZBOG NJENE VEZE SA ŠA: Moli Stanislava za POMOĆ, isplivale NJIHOVE PREPISKE, da li je MOGUĆE?

Od samog početka Mionini roditelji podržali su Krofaka.

Objavljeno: 10:51h

Tokom emisije "Pitanja novinara", Miona Jovanović je nakon svađe sa Nenadom Aleksićem Ša zbog njenog bivšeg momka Stanislava Krofaka, rekla da ne veruje u Krofakove reči da se on čuje sa njenom porodicom i da ga oni podržavaju, te se obratila porodici nakon toga.

- Molim roditelje da se ne čuju sa njim i da se ne oglašavaju. Ako je on to rekao, ja tvrdim da to nije tako - kazala je Miona.

Povodom ove teme oglasio se Stanislav Krofak koji je crno na belo pokazao prepisku s Mioninom majkom.

Miona Jovanović ne veruje da se Stanislav čuje sa njenom porodicom
Miona Jovanović ne veruje da se Stanislav čuje sa njenom porodicomfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Nisam uopšte hteo da se obraćam medijima, ali me je jako naljutilo što me ne poznaje, a ne vadi me iz usta - napisao je Stanislav.

- Veruj da men non stop zovu, ali im se ne javljam. Saru su pitali da gostujem večeras što sam takođe odbila, hteli su da se uključim telefonskim putem, ali sam joj rekla da ne želim da se oglašavam. Mnoge članke pišu, a da nas ne kontaktiraju, imao si prilike da se i sam uveriš u to. Budi fin kao što jesi i ne spuštaj se na njegov nivo. Mene je Miona povredila i razočarala mnogo, ne mogu da joj pređem preko ovoga, da izda prvo tebe, a onda i nas. Luka te baš zgotivio, a i mi. Svako dobro ti želim. Gledaćemo emisiju zbog tebe - napisala je Mionina mama Stanislavu.

- Ne znam da li vidite, ali sve vreme neke priče i opet ja. Miona sad govori da pravim lažne profile, a ja ću poslati da smo se čuli i to nije nišra loše. Hoće od mene da napravi lažljivca, a ja nikada ne lažem. Meni je žao što je sve ovo ovako ispalo, vašu porodicu cenim i žao mi je što ovo prolazite - napisao je Krofak.

Prepiska Stanislava Krofaka i Mionine porodice
Prepiska Stanislava Krofaka i Mionine porodicefoto: Printscreen:instagram/_team.pantera_

- Ne brini ništa za nas, samo napred i slobodno reci da si sa nama u kontaktu i da imaš našu podršku. Njoj je očito ispran mozak i trebaće joj duži vremenski period za oporavak kad izađe napolje i bude videla sve drugim očima bez njegovog prisustva. On joj ne da diše, ne ostavlja je ni na sekund, tako da ona nema pravu sliku svega, koja ljubav ono je bolest. Otac mi je puno bolestan na samrti je, tako da me njena "ljubav" ne zanima, samo bih volela da ne krene za ludakom i ne napusti imanje ako on to učini. Puno pozdrava od moje majke koju si oduševio u emisiji kako si lepo pričao. Sinoć mi se javila i tetka kaže da se oduševila tobom. Sve najlepše ti želim puno pozdrava, ti si čovek sa stavom i karakterom - bila je jasna Mionina majka.

Podsetimo, Stanislav Krofak se oglasio za Espreso nakon što je Nenad Aleksić Ša izneo niz uvreda na njegov račun, a šta je rekao POGLEDAJTE OVDE.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.