ŽESTOKA AKCIJA U KREVETU U ZADRUZI: Svi su gledali šta rade njih dvoje! (18+ VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

nisu gubili vreme

ŽESTOKA AKCIJA U KREVETU U ZADRUZI: Svi su gledali šta rade njih dvoje! (18+ VIDEO)

Saru je danima pokušao da osvoji Filip Đukić, a ona ga je non - stop odbijala

Objavljeno:

Pevačica Sara Reljić sinoć nije skidala osmeh sa lica kada je na vratima najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga", ugledala svog dečka Vojketa, koga je upoznala u najpoznatijem kompleksu u regionu. Reper je prema njoj u startu bio veoma hladan i nije pokazivao znake sreće što vidi pevačicu.

- Saro vratila ti se boja u licu, od kada se vratio Vojke - bio je jedan od komentara zadrugara.

On je pored Andrijane Radonjić i Saše rudara, jedan od zadrugara koji se juče vratio odlukom glasova publike. Sinoć su u studiju bile i novinarke koje su pitale repera da li će svojoj devojci reći za prevaru koju je imao van kamera. Podsetimo, pre nekoliko nedelja u "Zadrugu" se uključila devojka koja je rekla kako je sa Vojketom imala ljubavnu aferu u jednom klubu.

Sara je ostala zatečena onim što čuje, ali njon to nije smetalo da sa reperom nekoliko sati kasnije završi u vreloj akciji ispod pokrivača pred punom spavaćom sobom. Njih dvoje pred zoru nisu pričali, jer nisu dolazili do daha od vrelih poljubaca. Biće da su se uželeli jedno-drugog i da im je baš drago što su se napokon dodirnuli. Vojke je možda bio hladan prema Sari na ulazu, ali je zato pevačici i te kako bilo toplo u krevetu sa njim.

foto: Printscreen/Pink

Inače, Saru je danima pokušao da osvoji Filip Đukić, a ona ga je non-stop odbijala, jer je bila verna Vojketu koji je dane van "Zadruge" provodio sa Sarinom mamom Indirom. To svedoče i fotografije koje nedeljama već kruže po društvenim mrežama.

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.