ESPRESO OTKRIO ŠTA JE SARA RADILA U DOMINIKANSKOJ REPUBLICI: Sve se desilo u VILI Marte Savić
Foto: ATA IMAGES

OTKRIVENO

ESPRESO OTKRIO ŠTA JE SARA RADILA U DOMINIKANSKOJ REPUBLICI: Sve se desilo u VILI Marte Savić

Ekskluzivno za naš portal.

Objavljeno:

Poznato je da Marta Savić već godinama ima nekretninu i u Dominikanskoj Republici, gde osim nje, često odmara i Elena Kitić.

Prošle godine izbor za "Miss multiverse" se održavao upravo u ovoj državi. Našu zemlju tada je predstavljala pevačica Sara Reljić, koja je na ovom takmičenju bila šesta u konačnom plasmanu.

Sara Reljić
foto: Instagram

Malo je poznato da je pre takmičenja Sara bila gost Marte i Elene u njihovoj vili u Dominikani. Mi smo pitali pevačicu kakav je utisak tada stekla i o Marti i o Eleni.

– Kada ste u stranoj državi i na stranom kontinentu, jako je lepo znati da imate nekoga ko je tu za vaš šta god da vam zatreba. Elena i Marta su zaista bile savršeni domaćini i kod njih sam se osećala kao kod svoje kuće - rekla je Sara za Espreso.

Marta Savić
foto: Instagram

– Što se Marte tiče, po energiji me je podsetila na moju mamu i tako se i postavila. Dala mi je neke iskrene savete i unela mi je jako lepu energiju pred samo takmičenje. - dodala je Sara u nastavku razgovora.

Elena je ljudima misterija. Ona ne daje izjave, ne oglašava se u medijima. Pokušali smo od Sare da otkrijemo nešto više o mezimici Marte i Mileta Kitića.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/elenakitic, Nemanja Nikolić

– S obzirom na to da je Elena ljudima misterija, verovatno kada bude želela da se to promeni ona će na to i uticati, ali za sada neka ostane tako kako jeste. Ja o njoj mogu samo sve najlepše da kažem. Divna i vaspitana devojka - rekla je Sara na kraju našeg razgovora.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.