ZABRANJENI SNIMAK NAŠE PEVAČICE PROSTITUTKE IZAŠAO U JAVNOST: Nikako nije za MALOLETNE (VIDEO)
Elektra Elite, Foto: Igor Živković

hot

ZABRANJENI SNIMAK NAŠE PEVAČICE PROSTITUTKE IZAŠAO U JAVNOST: Nikako nije za MALOLETNE (VIDEO)

Iako on još nije ugledao svetlost dana, sam tizer napravio probleme i pre nego što je izašao

Objavljeno: 17:21h

Kontroverzna transrodna pevačica Elektra Elite napravila je bum na inrernetu izlaskom tizera svog ličnog novogodišnjeg specijala, koji će u celosti biti objavljen 30. decembra na njenom Jutjub kanalu.

Naime, reč je o prazničnom video projektu koji potpisuje Dejan Milićević ona izvodi svoje pesme, te je uz svaku odabran različit stajling, ali i spot.

Pored toga, pedstavila je svoje mlade saradnike koje inače naziva svojom decom jer je mnogima pomogla da se izgrade u poslu koji vole i, donekle, ih afirmiše.

Međutim, u toku dana od strane Jutjuba došlo je do cenzurisanja tizera zbog golotinje, odnosno Elektinih bujnih silikonskih grudi koji su u prvom planu. Iako je projekat dosta provokativan i pun tajanstvenih scena, nema eksplicitnih i vulgaenih kadrova, pa video sa

mim tim nije ulonjen, ali klik je zabranjen osobama mlađim od 18 godina. S druge strane, mnogi su pomislili da pevačica sprema svoj rijalitiji, budući da se od nje sve može očekivati, ali u pitanju je samo njen novogodišnji program.

Iako on još nije ugledao svetlost dana, sam tizer napravio probleme i pre nego što je izašao.

To sam ostala dužna nekim ljudima, radim to em za sebe, em za moje fanove koje nisam ispoštovala prošli put. Što se tiče prošlog koncerta, a onda sam ovo uradila o svom trošku da bude sve kako treba.

Znate da ja imam puno pratilaca ovih legalnih i puno onih nelegalnih koji me gledaju pred spavanje... Tako da sam odlučila da napravim nešto jako dobro i nešto malo drugačije - rekla je Elektra nedavno za medije, prilikom snimanja svog šou programa.

Elektra Elite
foto: Igor Živković

Podsetimo, Elektra Elit je pre nekoliko meseci hapšena, te je tada odjeknula cela priča u medijima.

Spekulisalo se da je racija upala u lokal gde radi i uhapsila transrodnu pevačicu sa tri devojke i dva muškarca, koji se navodno bave najstarijim zanatom kao i ona.

Pevačica se do skoro nije oglašavala, ali je rešila da o svemu iskreno progovori za naš portal.

Elektru smo zatekli na snimaju svog novogodišnjeg programa koji će, kako kaže, biti pravi spektakl.

1 / 8 Foto: Igor Živković

U svom stilu, kao i obično, nije imala dlake na jeziku, te nam je ispričala pravu istinu o skandalu koji je tresao naciju nedeljama.

"Meni se to dešava na svakih par meseci, tako da sam ja na to oguglala. Prostitucija je usko povezana sa kriminalom, kriminal sa opijatima, opijati sa oružjem, a ja sam u toj "čorbi" začin, te upadnem u problem ni kriva ni dužna." - kaže Elektra pa dodaje:

"Ti momci su imali nešto kod sebe, optužili su devojke da je to njihovo, a sa tim devojkama sam ja bila, te smo svi odleteli zajedno na 48h, ali nisu našli naše otiske već samo njihove."

Inače, Elektra je poznata po svojim hitovima "Mama", "Diva", "Lepa sam", "Bebe, bebe", "Trka frka", "Da se gazimo", "Mafijaš"...

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.