OVOM ODLUKOM JE SVE IZNENADILA: Miljana KAZNILA sebe, Mariju i Zolu, pa PRIZNALA da se PLAŠI da Željko NE ISPAŠTA
Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

otvorila dušu

OVOM ODLUKOM JE SVE IZNENADILA: Miljana KAZNILA sebe, Mariju i Zolu, pa PRIZNALA da se PLAŠI da Željko NE ISPAŠTA

"Moja majka je žena, majka, kraljica. Uvek mi je želela najbolje, a kad žele najgore prirede." rekla je Miljana

Objavljeno:

U toku je raspodela budžeta, a ovonedeljni vođa Miljana Kulić odučila je da kazni sebe, Mariju Kulić i Lazara Čolića Zolu malim budžetima.

Naime, Miljana je objasnila trenutni odnos nje i Zole, a onda se osvrnula na svoju majku.

- Zoli mali budžet, iako smo prijatleji s povlasticama, a ja ga smatram delom svoje porodice. Bila sam sa Nenadom, nisam ga zavaravala, smao sam se nadala da ću ga zavoleti. Izgubila sma se u svom foliranju i sovjim lažima, sve sam radila u inat Lazaru da bih ga isprovocirala. Ti si deo moje porodice i odmah i za mamu psrmei mali budžet. O Miljani imam strašno mišljenje. Ja sam sa Lazarom bila četiri godine, sa Nenadom godinu dana, i pokušavala sam da ga zavolim. Davala sam mu samo lažnu nadu, plašim se da će moje dete ispaštati moje grehe. Ostavljen nije, spašen od mene. Sličan se sličnom raduje, ja se radujem Zoli.

Miljana malim budžetom kaznila sebe, Mariju i Zolu
Miljana malim budžetom kaznila sebe, Mariju i Zolufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Moja majka je žena, majka, kraljica. Uvek mi je želela najbolje, a kad žele najgore prirede. Mnogo je uticala na mene. Ona je želela meni najbolje, a uradila mi je najgore da se ponizim ovde. Smatra da ćemo Zola i ja da nastavimo starim putem. Volim je najviše na svetu. Zola ne želim da priča o njoj nikad, niti ona o Zoli. Mama, volim te najviše na svetu. Bože, kao da je umrla pa sam joj na grob došla i stavila na spomenik - dodala je Miljana.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.