OVA VODITELJKA JE BIVŠA DEVOJKA MOĆNOG MUZIČARA: Posle raskida promenila LIČNI OPIS
Sanja Ćulibrk i Voja Nedeljković, Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda

GRAND

OVA VODITELJKA JE BIVŠA DEVOJKA MOĆNOG MUZIČARA: Posle raskida promenila LIČNI OPIS

Da li se i vama dopada izgled Sanje Ćulibrk?

Objavljeno:

Krajem septembra prođle godine harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević i voditeljka Sanja Ćulibrk stavili su tačku na vezu nakon dve godine. Iako se o njihovoj svadbi uveliko šuškalo, raskid je sve bacio u vodu.

- Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo.Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi - rekao je Aca tada za Kurir i nastavio dalje sa svojim životom.

Samo nekoliko meseci kasnije uplovio je u novu emotivnu vezu sa uspešnom doktorkom i vezu potvrdio za medije.

- Imam nekog, reč je o normalnoj i toploj devojci, ali nemojte više ništa da me pitate jer ne želim da govorim o tome - istakao je Aca.

Kako je o sreći najbolje ćutati, pitamo se da li je slično i u živote Sanje Ćulibrk. Ona je nastavila sa svojim voditeljskim poslom, o privatnom životu ne želi da priča, ali je jasno kao da dan da posle raskida nije klonula. Osmeh je i dalje njen zaštitni znak, promenila je boju kose, dovela liniju do perfekcije i zaista izgleda bolje nego ikada.

"Ne treba se plašiti žena koje padaju, već onih koje po svaku cenu žele da ih podignete", citat je koji je Sanja navela pored svoje najnovije fotografije.

Kako se vama dopada novi izgled Sanje Ćulibrk?

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Stpry)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.