OVA OBJAVA DOKAZUJE DA JE KARIĆ SINOĆ BIO NA SVADBI SA ŠAVIJOM? Evo šta je bivši zadrugar RADIO pre skandala
Stefan Karić, Foto: Espreso

POGLEDAJTE

OVA OBJAVA DOKAZUJE DA JE KARIĆ SINOĆ BIO NA SVADBI SA ŠAVIJOM? Evo šta je bivši zadrugar RADIO pre skandala

Šavija je noćas oko 1.40 sat u KC "Vojvodina", primljena sa prelomima kostiju lica

Objavljeno:

Danas je kao bomba odjeknula vest da je kontroverzna starleta Nataša Šavija hitno hospitalizovanu u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je, kako prenose mediji, navodno naneo bivši zadrugar, Stafan Karić.

Naime, Šavija je noćas oko 1.40 sat u KC "Vojvodina", primljena sa prelomima kostiju lica, a kako je rekla, povrede je navodno zadobila u etno selu Vrdnička kula.

Starleta je slučaj prijavila policiji, a kako je rekla, pretukao ju je njen dečko, usled incidenta na sinoćnjoj svadbi nadomak Novog Sada.

Stefan Karić je tokom sinoćne svadbe okačio stori na Tik Tok
Stefan Karić je tokom sinoćne svadbe okačio stori na Tik Tokfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Stefan Karić je nakon ovoga incidenta ugasio svoj Instagram profili, ali je sinoć na svom Tik Tok profilu objavio fotografiju sa svadbe na kojoj je upravo bio sa Natašom, kako se predpostavlja.

Na fotografiju koju je Karić objavio vidi se svečana sala, kao i sto, a ono što je svima zapalo za oko jeste to što Stefan prilikom dolaska čorbe želi da sipa viski u nju.

Objava Stefana Karića
Objava Stefana Karića foto: Tik tok printscreen/Karinjo92

Podsetimo, Starleta Nataša Šavija se oglasila za domaće medije nakon što je iznela tvrdnje da ju je bivši učesnik "Zadruge", Stefan Karić navodno pretukao.

- To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka - započela je Šavija za "Blic", pa nastavila:

- On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.