OBJAVLJEN SNIMAK NA KOM SE VIDI KAKO BIVŠI MUŽ ZLOSTAVLJA JELENU RADANOVIĆ : Bacio je na pod, jezive SCENE
Jelena Radanović, Foto: Printscreen/pink

uznemirujuće

OBJAVLJEN SNIMAK NA KOM SE VIDI KAKO BIVŠI MUŽ ZLOSTAVLJA JELENU RADANOVIĆ : Bacio je na pod, jezive SCENE

Incident se dogodio kada je bivši suprug došao da preuzme decu, te je fizički nasrnuo na nju nakon čega je ona završila u Urgentnom centru

Objavljeno: 07:05h

Jelena Radanović, supruga poznatog pevača Slobe Radanovića, nedavno je imala težak sukob sa višim mužem i to ispred porodične kuće u kojoj živi sa decom.

Incident se dogodio kada je bivši suprug došao da preuzme decu, te je fizički nasrnuo na nju nakon čega je ona završila u Urgentnom centru.

Ekipa Paparaco lova došla je do jezivog video snimka sa jedne od kamera komšija koji žive neposredno pored Jelene i Slobe, a gde se jasno vidi da je pevačeva žena govorila istinu.

Naime, kada je Jelena želela da veže sina u automobilu koji ima autizam, njen bivši muž je mučki izvukao iz kola i bacio na zemlju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

00:40

ZA ESPRESO: Vladica Stanković hvata zmije

(Espreso / Paparaco lov)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.