FOTKA GOLE HRVATICE OBIŠLA REGION, KAO OD MAJKE ROĐENA: Ona ZAKIPTALA od besa, HITNO se oglasila FOTO
Nives Celzijus, Foto: Instagram printscreen/nivescelsius

vrela

FOTKA GOLE HRVATICE OBIŠLA REGION, KAO OD MAJKE ROĐENA: Ona ZAKIPTALA od besa, HITNO se oglasila FOTO

"Ovo je krivično delo, majstor je zaboravio da..."

Objavljeno: 20:45h

Jedna od najatraktivnijih Hrvatica, Nives Celzijus koja neretko napravi pometnju kada objavi izazvnu fotogrfaiju u provokativnom izdanju, našla se u žiži komentarisanja, kada se na društvenim mrežama pojavila navodno njena gola fotogrfaija, na kojoj je k'o od majke rođena.

Nives se ovim povodom hitno oglasila! Ona je spornu fotografiju objavila na svom Instagram profilu, te poručila da je u pitanju lažna slika, a pored nje je stavila originalnu i uporedila ih.

"Mogli bi da se našalimo i da primetimo da je fotošop majstor malo žurio i zaboravio 'da ubaci' tetovažu. Ali nećemo da se šalimo jer ovaj deepfake je krivično delo", napisala je uz fotogrfaiju. Tetovaža koju Nives spominje odnosi se na natpis "Propiedad de Dino" koja je posvećena njenom bivšem suprugu Dini Drpiću.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/nivescelsius

Nives je zatim objavila još jednu fotografiju koja je iskorišćena za fotošop - "Za neke ljude istina je ono što je njima prihvatljivije. Tako da pored brojnih ljudi koji su se javili i zgrozili nad ovim činom deepfake-a, ne nužno zato što sam im simpatična, već zato što su svesni opasnosti za naše društvo i našu decu, postoje i oni kojima je draže da prihvate da je kupaći taj koji je fotošopiran. A tetovaža urbana legenda. Ovo je stori koji je iskorišćen kao materijal za deepfake", pojasnila je Nives.

Bonus video:

00:22

Nives Celzijus zaigrala u garaži

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.