LICE JELENE KARLEUŠE IZAZVALO ŠOK I NEVERICU! Ovakvu je NIKADA NISMO VIDELI: Bore ili LOŠE OSVETLJENJE?
Jelena Karleuša, Foto: IZVOR: INSTAGRAM/KARLEUSASTAR/TWITTER/LILMIRODJIJA

DA LI JE MOGUĆE?

LICE JELENE KARLEUŠE IZAZVALO ŠOK I NEVERICU! Ovakvu je NIKADA NISMO VIDELI: Bore ili LOŠE OSVETLJENJE?

Tviterom se deli slika Jelene Karleuše s poslednjeg nastupa. Osvetljenje, jaka šminka, godine ili filter... procenite sami!

Objavljeno: 19:24h

Pre izvesnog vremena, na društvenim mrežama su apsolutni hit bili snimci s nastupa Jelene Karleuše na kojima izgleda drugačije nego na svojim Instagram objavama.

Jelena je tada bila na meti komentara da ima višak kilograma, a sada, kada je liniju dovela do savršenstva, korisnici društvenih mreža imaju novu zanimaciju!

Tviterom kruži slika s njenog poslednjeg nastupa, na kojem je nosila minić i korset, zalizala kosu, stavila naočare... koje je u jednom trenutku skinula i čučnula pred fanove u prvim redovima.

Posetilac njenog koncerta je snimao ovaj trenutak, ali je na Tviteru završio samo skrinšot, na kojem Jelena izgleda ovako:

U komentarima ispod fotografije se nalaze brojni razlozi za ovakav izgled - "ima 45 godina, loše je osvetljenje, plus jaka šminka...", pojedini su pisali da su se "uplašili od ovog pogleda", a bilo je i onih koji su tvrdili da je ova slika samo montaža.

Brojni korisnici su napisali da "čisto sumnjaju da ona ne ide na botoks" zbog bora na čelu, ali i dodali da nije reč o montaži, a potom to potkrepili snimkom na kojem joj se vide bore na čelu:

Pogledajte Jelenu na Instagramu:

1 / 6 Foto: Instagram/karleusastar

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.