SRBIJA JE BRUJALA O OVOME NEDELJAMA! Milan Kalinić je tada mislio da je UBIO ČOVEKA, a ovo je cela PRIČA, POTRESNO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

strašno

SRBIJA JE BRUJALA O OVOME NEDELJAMA! Milan Kalinić je tada mislio da je UBIO ČOVEKA, a ovo je cela PRIČA, POTRESNO

Milan je u emisiji ispričao da je mislio da je ubio čoveka, te je i zaplakao.

Objavljeno: 08:34h

Glumac i voditelj Milan Kalinić gostovao je u sopstvenoj emisiji "Preživeli", gde je dušu otvorio svojoj supruzi Sandri.

On je u potresnoj ispovesti ispričao detalje saobraćajne nezgode koja se dogodila 1. marta 2015. godine u selu Dupci kod Brusa, kada se Kalinić sa suprugom i dvoje dece vraćao s Kopaonika. Milan je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u automobil u kojem je bilo četvoro putnika.

Muž i žena, koji su sedeli na mestu vozača i suvozača, zadobili su povrede unutrašnjih organa, muškarac je povredio glavu, a žena se žalila na bol u stomaku. Njihova snaja lakše je povređena, a sin se ugruvao. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Kruševcu, gde su urađene detaljne analize.

Nije bio pijan
Nije bio pijanfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kalinić je tada testiran na alkohol, koji mu nije pronađen u krvi. Zbog izazivanja udesa, tada je bio kažnjen sa 250.000 dinara i izrečena mu je mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri meseca zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

Sudija je naglasila da je kao olakšavajuća okolnost uzeta činjenica da je Kalinić tokom istrage i suđenja priznao krivično delo, čime je doprineo ubrzanju procesa, da je mlad i da ga oštećeni u saobraćajki ne goni.

Tokom istrage i suđenja priznao krivično del
Tokom istrage i suđenja priznao krivično delfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Za navedeno krivično delo zaprećena je kazna do četiri godine, a zamenik osnovnog javnog tužioca u Brusu Milan Mihajlović zatražio je da se, pored novčane kazne, Kaliniću izrekne i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od šest meseci, što sud nije prihvatio.

Milan je u emisiji "Preživeli" ispričao da je mislio da je ubio čoveka, te je i zaplakao.

Andrija Milošević rekao je tada da Kalinić nije imao alkohola u krvi.
Andrija Milošević rekao je tada da Kalinić nije imao alkohola u krvi.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Gledam sve te ljude, oni se deru, šok... Prilazim kolima i zatičem situaciju, vozaču je bio volan u grudnom košu. On je bio nagnut nad volanom i leži sa otvorenim očima. Vidim mrtvog čoveka. To je najgori trenutak u mom životu. Vidim čoveka koji ne daje znake života, on je mrtav. Gledam ga i kažem sebi: "Ja sam ubio čoveka!" Osećam da sam van sebe, okrenuo sam se autu, gledam tebe, Teu i Vuka. Kažem sebi: "Ti si uništio život svima! Uništio sam mojoj deci život!" To je pakao, kraj, gotovo. Nema više nikakvog života. Okrećem se ka ovom čoveku, gledam ove ljude... Kreće da mi se vrti u glavi. To je šok u kom ne znam šta da radim, kome da pomognem. Krajičkom oka vidim, da mu mali prst radi i cela ruka. On je samo bio u stanju šoka par sekundi, došao je sebi. Brzo optrčavam auto, čupam, lomim sve. Hitna pomoć i policija su se pojavili neverovatnom brzinom - priseća se Milan, te otkriva da je mađarski državljanin koji je bio za volanom na sebi imao najmanje povreda za razliku od ostalih putnika, ali je jedino bio životno ugrožen.

Za navedeno krivično delo zaprećena je kazna do četiri godine
Za navedeno krivično delo zaprećena je kazna do četiri godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Milan je veoma utučen zbog svega što se dogodilo i mnogo mu je teško. Da je neko drugi bio na njegovom mestu, taj bi dao izjavu u policiji i otišao, a Kalinić je tamo bio celo veče i potrudio se da Mađarima obezbedi sve što im je potrebno. Našao im je hotelski smeštaj i pobrinuo se da im u bolnici ništa ne zafali. Milan je u Beogradu, ali je na vezi s lekarima i interesuje se za stanje povređenih - rekao je tada Vasić.

Andrija Milošević rekao je tada da Kalinić nije imao alkohola u krvi.

- Milan je izgubio kontrolu i u šoku je zbog svega što se desilo. Sad smo mu mi najpotrebniji kako bi prebrodio ovu muku. Sreća u nesreći je to što su svi ostali živi, a ostalo će se rešiti kako mora - rekao je Milošević.

Bonus video:

52:43

REALNA PRIČA - MILAN KALINIĆ - 08.04.2023

(Espreso./Blic/Ana Sabotinovski)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.