ZNATE LI KAKO JE DUNJA JOVANIĆ IZGLEDALA U MLADOSTI? BUKVALNO JE PROMENILA LIČNI OPIS: Nećete je PREPOZNATI
Dunja Jovanić, Foto: Instagram printscreen

#ovosamja

ZNATE LI KAKO JE DUNJA JOVANIĆ IZGLEDALA U MLADOSTI? BUKVALNO JE PROMENILA LIČNI OPIS: Nećete je PREPOZNATI

Dunja je pre nekoliko meseci podelila video sa opisom "Ovo sam ja" gde se vidi kako izgleda bez filtera

Objavljeno: 11:17h

Preduzetnica i influenserka Dunja Jovanić uživa sve veću popularnost, te se trudi, kako ona ističe, da svojim objavama prenese znanje, ali i pozitivno utiče na svoje pratioce.

Takođe, na svom profilu na Instagramu broji preko 370.000 pratioca koje je zaslužila ne samo zbog svog kreativnog pristupa modi, već i zbog neprikosnovene transparentnosti i iskrenosti.

Influenserka je pre nekoliko meseci na svom Instagram profilu podelila video snimak sa opisom "Ovo sam ja" gde se vidi kako izgleda bez filtera, a pratioci su bili oduševljeni, te je izazvala brojne pozitivne komentare.

Sada su se na društvenim mrežama pojavile Dunjine slike pre raznih intervencija, te možete videti kako je ona ranije izgledala.

Inače, manje je poznato da je Dunja kao tinejdžerka želela da se oproba i u pevanju, pa se svojevremeno prijavila na jednom festivalu, a predstavila se pesmom "Nevaljala".

Da je imala jaku želju da se bavi muzikom pokazuje i snimak audicije za muzičku emisiju, ali takođe možemo videti influenserku iz mlađih dana.

Podsetimo, influenserka Dunja Jovanić i Crnogorac sa adresom u Dubaiju, Miloš Mandić, više nisu u emotivnoj vezi.

Bonus video:

00:30

SRPSKA INFLUENSERKA LATILA SE MIKROFONA, ZAPEVALA CECIN HIT: Dunja se popela na binu i RAZVALILA, svi iznenađeni! (VIDEO)

(Espreso/Telegraf/A.Š/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.