PEVAČICA, PA DIREKTORKA JAVNE USTANOVE, A SINOĆ SE POJAVILA I SVE ZABEZEKNULA: Evo zašto je bila u CENTRU PAŽNJE
Jellena, Foto: R.Z./ATAImages

SVAKA ČAST

PEVAČICA, PA DIREKTORKA JAVNE USTANOVE, A SINOĆ SE POJAVILA I SVE ZABEZEKNULA: Evo zašto je bila u CENTRU PAŽNJE

Dosta se promenila, kažu mnogi...

Objavljeno:

Publika je lepu Jelenu Lalović zavolela kao pevačicu tada popularnog "Koktel benda", a svi je znaju po nadimku Jellena (Jelena sa dva L).

Nakon velike popularnosti rešila je da okači mikrofon o klin, te se bacila na neke druge poslove, a čak je i radila kao direktora jedne javne ustanove.

Ovako je govorila o tom periodu.

- To je velika odgovornost, 40 i nešto radnika, 2 sindikata, sastanci, vozač... ja sedim tu s direktorima EPS, Infostana, Groblja… tako sam dosta naučila, mi ne znamo kako firme funkcionišu, uvek smo s druge strane šaltera - rekla je pevačica za Blic jednom prilikom i dodala:

Izgled Jelene Lalović na koncertu Nede Ukraden je sve šokirao
Izgled Jelene Lalović na koncertu Nede Ukraden je sve šokiraofoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Ja sam bila godinu i po dana, o svemu moraš da misliš, ne možeš da napraviš nijednu grešku, odmah završiš u novinama. Kako sam došla na tu poziciju? Slučajno, ja sam bila rukovodilac sportskih programa i predložili su me. Imala sam tri godine iskustva i predložili su me. Ja sam magistar nauka, završila DIF, moj otac je tu radio…

Ona je sinoć viđena na koncertu Nede Ukraden, a mnogi je nisu prepoznali na prvu, budući da se dosta uozbiljila i sada neguje damski stil.

Bivša pevačica se odlučila za sportku eleganciju, želela je da joj bude udobno dok đuska uz Nedine pesme, a osmeh nije skidala sa lica.

Pogledajte kako sada izgleda:

1 / 6 Foto: R.Z./ATAImages

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:56

Nedu Ukraden iznenadio unuk

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.