TEYA DORA OTVORILA KONCERTNU TURNEJU! NAŠA PREDSTAVNICA OSVOJILA MADRID: Evo ko joj pravi DRUŠTVO
Teya Dora i Bejbi Lazanja, Foto: RTS

bravo!

TEYA DORA OTVORILA KONCERTNU TURNEJU! NAŠA PREDSTAVNICA OSVOJILA MADRID: Evo ko joj pravi DRUŠTVO

Svi vole Ramondu, a evo šta o našoj pesmi kaže Bejbi Lazanja

Objavljeno:

Naša predstavnica na Pesmi Evrovizije protekla tri dana je provela u glavnom gradu Španije

Zagrevanje za ovogodišnji „Evrosong“ je zvanično počelo. Naša Teja Dora je u Madridu otvorila svoju koncertnu turneju, gde je sada prvi put pred evrovizijskom publikom izvela pesmu Ramonda, navodi se u saopštenju RTS.

Na ovim koncertima pred Evroviziju u maju, evrovizijski predstavnici imaju mogućnost da se međusobno bolje upoznaju, da približe svoje pesme publici i da se povežu sa fanovima. Pesma Ramonda već je postala omiljena.

Teya Dora otpočela koncertnu turneju
Teya Dora otpočela koncertnu turnejufoto: RTS

"Volim ovu pesmu, dopada mi se vizual, stajling. Volim Ramondu. Mislim da smo mi balkanski cvetovi, definitivno. Volim vašu pesmu, nadam se da se i vama sviđa moja pesma i da slušate Veroniku", kaže Raiven, predstavnica Slovenije na Pesmi Evrovizije.

"Srpska pesma je jedna od mojih omiljenih u polifinalima. Dopada mi se način na koji Teja Dora peva i tamu koja je oko nje na sceni. Jedva čekam da je vidim na sceni 'Evrovizije'. Radujem se da vidim Srbiju, nikada nisam bila", navodi Jolanda, predstavnica Portugalije.

1 / 3 Foto: RTS

Teja Dora i hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja zajedno su rekreirali su fotografiju na kojoj su Lorin i Karija, prošlogodišnji takmičari koji su odneli prvo i drugo mesto. Bejbi Lazanja veruje da zajedno prolaze u finale.

„Da, da, idemo u finale, definitivno!“, siguran je predstavnik Hrvatske na Evroviziji.

Nakon Madrida, Teja Doru očekuju evrovizijski koncerti u Barseloni i Amsterdamu.

Srbija će se na Pesmi Evrovizije takmičiti u prvom polufinalu, 7. maja, pod rednim brojem 2, uz direktan prenos na Prvom programu RTS.

Bonus video:

05:54

BRESKVICA EKSLUZIVNO ZA KURIR: TEYA DORA I JA NISMO RAZGOVARALE! Oglasila se ODMAH nakon rivalke i otkrila DA LI DOLAZI NA PROTEST

(Espreso/Kurir/Ljubomir Radanov/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.