ĐINA DŽINOVIĆ IZGLADILA ODNOS SA MAJKOM: 1 detalj sve POTVRDIO, a evo kako i sa kim PROVODI VREME u vili na Senjaku
Đina Džinović, Foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

sve podelila javno

ĐINA DŽINOVIĆ IZGLADILA ODNOS SA MAJKOM: 1 detalj sve POTVRDIO, a evo kako i sa kim PROVODI VREME u vili na Senjaku

Đina je snimala Kana kako se igra sa njihovim kućnim ljubimcem, a uhvatila je i delove porodičnog doma, koji izgleda imspresivno.

Objavljeno:

Melina Džinović, modna dizajnerka, nedavno se brzopotezno razvela od poznatog pevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a oko 10 godina u bračnoj zajednici.

Đina Džinović je prvobitno bila u dobrim odnosima sa majkom Melinom, pa ju je posećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su im odnosi zahladneli i otpratila ju je sa društvenih mreža, o čemu se naširoko pričalo.

Melina i njena naslednica su onda izgladile odnose, pa su ponovo u kontaktu, te je naslednica dizajnerke ponovo zapratila majku na Instagramu, dok je Đina sad pokazala šta njen brat i ona rade u vili iz koje se njihova mama odselila.

Đina Džinović pokazala kako se provode ona i Kan
Đina Džinović pokazala kako se provode ona i Kanfoto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

Đina je snimala Kana kako se igra sa njihovim kućnim ljubimcem, a uhvatila je i delove porodičnog doma, koji izgleda imspresivno.

- Sad ću da te ubijem, sad ćeš da me zapamtiš, sad ćeš da me zapamtiš! - govorila je Đina zbog prizora kuce na garnituri, uz emotikone koji se smeju.

Melina je, inače, svojevremeno istakla kako su njeni naslednici navikli da ona ne bude uvek kraj njih.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

- Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih - rekla je Melina tom prilikom.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.