TREĆI DAN HODOČAŠĆA PREMA GRČKOM MANASTIRU: Oglasio se Rokvić nakon POTEZA GODINE, evo dokle je STIGAO
Foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic

svaka čast!

TREĆI DAN HODOČAŠĆA PREMA GRČKOM MANASTIRU: Oglasio se Rokvić nakon POTEZA GODINE, evo dokle je STIGAO

Pevač se oglasio trećeg dana puta

Objavljeno:

Pevač Nikola Rokvić treći dan hodočašća prema grčkom manastiru iscelitelja i čudotvorca Svetog Nektarija Eginskog s ciljem da prikupi novac za pedrijatrijsku onkologiju.

Pevač se oglasio trećeg dana puta i otkrio da je za samo dva dana sakupljeno dva miliona dinara.

Nikola Rokvić za dva dana skupio 2 miliona dinara
Nikola Rokvić za dva dana skupio 2 miliona dinara foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic

"Divni moji ljudi, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama. Dajete mi jednu radost koja mi pomaže da svaki kilometar bude lakši: Zahvaljujem se i na svim uplatama, zahvaljem se pojedincima, kompanijama, firmama. Prikupili smo skoro 2 miliona dinara za pedijatrijsku onkologiju... Ljubim vas i molim. Radujte se", rekao je Rokvić u videu koji je objavio na početku trećeg dana puta.

Podsetimo, Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pevač je pešaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, i na tom putu će prikupljati sredstva za dečju onkologiju.

00:52

Nikola Rokvić za dva dana skupio 2 miliona dinara za pedijatrijsku

"Naša želja je da zajedničkim snagama prikupimo neophodna sredstva za kupovinu aparata koji će pomoći u dijagnostikovanju kancera mozga kod dece, kao i renoviranju dela dečije onkologije. Za to nam je potrebno 200.000 evra, a ja ću sa ovog svetog mesta krenuti peške putem Atine, tačnije do ostrva Egine i manastira Svetog Nektarija Eginskog i tim putem od 1060 km prikupljaću neophodna sredstva. Zato pozivam sve kompanije, pojedince, ali i moje prijatelje da nam pruže podršku i da ostvarimo ovu veliku misiju", istakao je pevač u svom obraćanju.

Bonus video:

00:52

Nikola Rokvić za dva dana skupio 2 miliona dinara za pedijatrijsku

(Espreso / Kurir / Ilija Lukić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.