TEK SAD SMOGLA SNAGE DA PROGOVORI O OVOME: Ćerka Goce Božinovske o NASILJU u kući u kojoj je odrasla, ŠOK ISPOVEST
Jelena Vučković o porodičnom nasilju, Foto: Dragan Kadić

POTRESNO

TEK SAD SMOGLA SNAGE DA PROGOVORI O OVOME: Ćerka Goce Božinovske o NASILJU u kući u kojoj je odrasla, ŠOK ISPOVEST

Jelena je sve dotakla svojim priznanjem

Objavljeno:

Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, rešila je da ispriča sve o svom odrastanju daleko od svoje majke.

Nju je, kako je ispričala, Goca kao tromesečnu bebu ostavila kod bake Radmile uz koju je odrasla, dok je ona otišla u veći grad da pravi pevačku karijeru.

Jelena s ponosom priča o ženi koja ju je odgajala i koliko joj je teško pala njena smrt, a sada je otkrila da je u kući bake i deke bila svedok nasilja.

Deda je mnogo pio alkohol
Deda je mnogo pio alkoholfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mamim tata mnogo je pio alkohol, mene nikada nije maltretirao, ali jeste baku, umeo je da je udari, ja sam bila prisutna kada se dešavalo to nasilje. Imam traume i danas od toga, sećam se da sam tada vrištala i plakala. Dolazila je policija, pa odvede dedu, ma bilo je svega. Ne krivim mamu, ona je mene tada ostavila u sigurnim rukama kod bake. Bio je period kada nisam razgovarala sa mamom, nekih sedam meseci, ja sam nju nešto tada naljutila. Sada imamo dobar odnos - rispričala je Jelena u emisiji "Pretres" na Hajp televiziji.

1 / 6 Foto: Printscreen Youtube / Grand Magazin Tv Grand

Jelena je sve dotakla svojim priznanjem.

- Bilo je trenutaka kada sam sebi govorila: "Ja nemam roditelje, imam samo baku"... Dosta sam se pokrivala i po glavi, imala sam strahove strašne. Preznojavala sam se. Mislila da je neko u prostoriji, to su sve neke traume. Nažalost, sada mi se sve vraća. Bilo je teško. Baka mi je birsala suze, tetka isto.

Prijavite nasilje Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni. Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

03:17

POČINJE SLAVLJE U SURČINU! Goca Božinovska presrećna: I za obične žurke polomimo POLA KUĆE, kamoli za OVAKO NEŠTO!

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.