FLORIJAN JE REKAO DA JE CECA NAJLEPŠA ŽENA KOJU JE IKADA VIDEO, ali ona je imala još lepše reči za zgodnog manekena! (FOTO)
Foto: Printscreen

otvoreno o manekenu

FLORIJAN JE REKAO DA JE CECA NAJLEPŠA ŽENA KOJU JE IKADA VIDEO, ali ona je imala još lepše reči za zgodnog manekena! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović juče je održala promociju spota za pesmu „Anđeo drugog reda“, na koju je došla u društvu manekena Florijana Munteanua

Objavljeno:

S obzirom na to da je s njim na ostrvu Mamula snimila seksi i provokativne scene za potrebe spota, pevačica kaže da nije iznenađena što je odmah povezuju s atraktivnim Rumunom.

"Nije mi prvi put da me spajaju s nekim. Za mene je ovo samo poslovni korak, a šta će ko da kaže, više me ne zanima. Mogu samo da zahvalim Florijanu na komplimentima koje mi je uputio, pročitala sam i potpuno mu verujem. On je sjajan momak, izuzetno lepo izgleda i atraktivan je. Ima fenomenalno telo i lep je momak. Retko se nađe da bude i lep i zgodan, što bi mi žene rekle - savršen. Imali smo priliku da se družimo na snimanju spota, koje je trajalo 48 sati. Mnogo mi je drago što je posetio Beograd da malo upozna naš mentalitet i ljude. Mada, njemu ovo nije ništa strano jer je on iz Rumunije, roditelji mu tamo žive", rekla je Ceca za Kurir.

foto: Printscreen

Za potrebe svojih spotova Ražnatovićeva uvek angažuje atraktivne manekene koje, kako nam je otkrila, sama odabere.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.