Važio je za jednog od NAJLEPŠIH SRBA, pobegao iz zemlje, snimao GEJ FILMOVE ZA ODRASLE, a sada se ŠMINKA i NAŠAO JE DEČKA! (FOTO)
Šokirali smo se kad smo mu pogledali fotke na Fejsbuku, Foto: Printscreen/Facebook/Vasa Nestorovic

maneken od koga nam je zastajao dah

Važio je za jednog od NAJLEPŠIH SRBA, pobegao iz zemlje, snimao GEJ FILMOVE ZA ODRASLE, a sada se ŠMINKA i NAŠAO JE DEČKA! (FOTO)

On je bio jedan od najpoželjnijih manekena u Srbiji, a važio je i za jednog od najlepših pripadnika jačeg pola među našom nacijom

Objavljeno:

Vasa Nestorović je glumio u mnogim spotovima poznatih ličnosti, a u jednom trenutku je odlučio da ode iz zemlje ne bi li potražio bolji život negde preko.

Sada svoju svakodnevicu ispunjava šarenolikim životom u Njujorku. Ono što je mnoge iznenadilo još pre nekoliko godina je da je Nestorović posao našao u porno industriji.

On je snimao filmove za odrasle, ali homoseksualne. Glumio je u gej pornićima pod imenom Demijan Holt. Pre izvesnog vremena priznao je i da uživa u vezi sa umetnikom Voltom Kasidijem.

Nekadašnji mister Jugoslavije danas se prilično promenio. Često ekperimentiše sa bojom kose, a nije mu strano ni da se našimnka.

Bavi se baletom, a na svom Fejsbuk nalogu neretko objavljuje fotografije života u "Velikoj Jabuci".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.