ŽENE SU VRIŠTALE KAD BI GA VIDELE NA ULICI: Nebojša je bio jedna od najvećih faca u Beogradu, a onda su se u priču upleli narkotici i '99 je nestao! (FOTO)
Foto: Printscreen

glumac pred kojim je bila blistava karijera

ŽENE SU VRIŠTALE KAD BI GA VIDELE NA ULICI: Nebojša je bio jedna od najvećih faca u Beogradu, a onda su se u priču upleli narkotici i '99 je nestao! (FOTO)

Moramo priznati da se glumac dosta promenio tokom svih ovih godina

Objavljeno:

Čuveni Darko iz filma "Kako je propao rokenrol" u kom se zaljubljuje u Anicu Dobru, i van bioskopskog platna važio je za neprikosnovenog šmekera. Bio je u burnoj vezi sa Ašhen Ataljanc.

Od '99. je nestao iz javnosti, da bi se 2008. pojavio u seriji "Vratiće se rode", pa u filmu "Artiljero".

Šuškalo se i da konzumira narkotike, što Nebojša nije ni potvrdio, ni negirao. Ipak, jedno je sigurno - ne namerava da se ozbiljnije vraća glumi.

"Akademiju sam upisao zbog žena. U životu me zanimaju isključivo dve stvari: hrana i žene. Za Oskara me zabole uvo. Volim vesele, lepe i pametne žene. Da bih se oženio, ona bi morala da se brine o meni, a ja o svemu ostalom. Još je davno Leonard Koen napisao da će žene jednog dana da preuzmu sve u svoje ruke, a muškarci će da se bave svojim detinjastim poslovima, kao što su umetnost, poezija... One i onako održavaju ovaj svet u životu", rekao je Nebojša u jednom od retkih intervjua.

Bonus video

Glossy lično – Marko Mandić: Ne bih muvao zauzetu devojku... Valjda!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.