Tamara i Simon de Karić pokazali prve fotke ćerkice Simone! Da li je na tatu ili mamu?
Foto: Tijana Vuković

UŽIVAJU U RODITELJSTVU

Tamara i Simon de Karić pokazali prve fotke ćerkice Simone! Da li je na tatu ili mamu?

Od kada su pre dva meseca dobili Simonu, supružnici Tamara i Simon Dekarić ne skidaju osmehe s lica i uživaju u svakom trenutku provedenom sa svojom mezimicom, iskreno priznajući da je ona definitivno promenila i učvrstila njihov emotivni odnos
Objavljeno: 11:54h

Manekenka Tamara Dekarić (26) i biznismen i filmski producent Simon Dekarić (41), šesnaestog aprila postali su roditelji preslatke Simone i od toga dana njihovi životi dobili su potpuno novi smisao, piše Story. Sve se promenilo, ali kako oboje ističu, njima to veoma prija i uživaju u svakoj sekundi roditeljstva.

U ove hitove se kunu svi folkeri, a pisali su ih rokeri! A ni jedni ni drugi to ne smeju da priznaju!

- Dolaskom deteta na svet, sve se menja, hteli mi to ili ne. Promena je, naravno, nabolje. Osećate veliku odgovornost za to maleno biće, za odnos prema životu i poslu, postajete drugačiji. Zrelost koju dete unosi u vaš život je velika i drago mi je što smo se uz nju Tamara i ja promenili u pozitivnom smislu – rekao je ovaj uspešni biznismen, dok se manekena s mnogo nežnosti u glasu nadovezala.

- Naš život sa Simonom odvija se kao da je ona oduvek bila tu. Nije zahtevna beba, ne budi nas noću, prava je dobrica. Mirna je, slatka i stvarno uživamo s njom. Imamo i pomoć, pa se odlično snalazimo.

foto: Tijana Vuković

S obzirom na to da je Tamara imala uspešnu manekensku karijeru pre nego što je ostala u drugom stanju, sada se, samo dva meseca nakon porođaja, vratila poslu. Fotografisala se za jedan katalog nakita i bilo je nemoguće ne primetiti njenu savršenu figuru. U okviru tog editorijala, prvi put su uradili i set porodičnih fotografija sa ćerkom.

- Bebica je bila mirna tokom čitavog snimanja, kao pravi profesionalac, nije plakala, a u jednom trenutku je zaspala, što samo pokazuje da je baš uživala – rekla je Tamara.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.