STANIJA OTKRILA JAVNO ŠTA SU JOJ SVE NUDILI MUŠKARCI! Ovakav odgovor niko nije očekivao!
Foto: Ana Paunković

PONUDE

STANIJA OTKRILA JAVNO ŠTA SU JOJ SVE NUDILI MUŠKARCI! Ovakav odgovor niko nije očekivao!

Da li novac stvarno "pere sve", zbog čega određene devojke stupaju u odnose sa imućnim muškarcima zanimalo je voditeljku, a iskreno o ovoj temi govorila je rijaliti zvezda Stanija Dobrojević.

Objavljeno:

Gosti Sanje Marinković u emisiji "Magazin in" razgovarali su o muško-ženskim odnosima, a u jednom segmentu osvrnuli su se i na takozvane veze iz interesa. Da li novac stvarno "pere sve", zbog čega određene devojke stupaju u odnose sa imućnim muškarcima, i da li su ti isti muškarci stvarno postali ljubitelji takvih devojaka zanimalo je voditeljku, a iskreno o ovoj temi govorila je rijaliti zvezda Stanija Dobrojević.

foto: Printscreen

- Muškarci jesu ljubitelji takvih devojaka i to su uglavnom muškarci koji su ostvareni, imaju mnogo novca i koji jednostavno nemaju više izazove, nego su spremni da takvim devojkama bukvalno daju sve samo da bi je osvojili jer one važe za neke trofeje - objasnila je Dobrojevićeva, koju je voditeljka upitala da li su i šta su njoj do sada nudili.

foto: instagramscreen

Sve... Kažem, to su ostvareni muškarci koji imaju sve i onda tako hoće da osvoje devojku koje su trofeji. Spremni su bukvalno sve da daju, samo nju da osvoje - da li novac, da je vode na putovanja, da li da kupe skup auto, stan, šta god, samo da sebi nekako ugode - objasnila je Stanija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.