Pretnja po Viktorijine anđele: Ova srpska manekenka preti da pokori čitav modni svet (FOTO)
Foto: Promo/Kristal

prava bomba

Pretnja po Viktorijine anđele: Ova srpska manekenka preti da pokori čitav modni svet (FOTO)

Jedna od naših najpoznatijih manekenki saradnju sa kućom "Viktorijas sikret" započela je prošle godine na događaju u Njujorku
Objavljeno:

Da su naše devojke među najlepšima u svetu, dokaz je i Kristina Perić (20), koja bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa modnom kućom "Viktorijas sikret".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedna od naših najpoznatijih manekenki saradnju sa kućom "Viktorijas sikret" započela je prošle godine na događaju u Njujorku.

Viktorijini anđeli izgledaju opasno dobro! Evo kako im to polazi za rukom (FOTO) (VIDEO)

- Tamo sam upoznala sve najuspešnije ljude iz sveta mode i svetski poznate fotografe, poput Džejmsa Rasela i Džeroma Durana, ali i Eda Razika, vlasnika “Viktorijas sikreta”. Ubrzo je usledio prvi poziv od te modne kuće, ali nisam mogla da se odazovem zato što sam imala novu matičnu agenciju i nove poslove, klijente, kastinge po Evropi. Međutim, idealna prilika se ukazala dok sam bila na odmoru u Americi. Svratila sam u Njujork da upoznam ostatak Viktorijinog tima, tako je došlo i do toga da počnemo da sarađujemo - priča manekenka.

foto: Promo/Kristal

Viktorijini anđeli otkinuli na nauljenog polugolog barjaktara Tonge! (FOTO)

Ona dodaje da se kasting za ovu modnu kuću razlikuje od onih koje je do sada posećivala.

- Ne dolazi milion devojaka. Dolazi samo određeni broj, do 100, što je opet puno po mom mišljenju. Oni su znali ko sam ja, bukvalno su me čekali. Vrhunski su profesionalci. Znali su o meni dosta stvari, odakle dolazim, gde sam radila, ko sam. Bili su upućeni u moj rad, moju karijeru, sve poslovne poduhvate, saradnju sa klijentima. Samo su hteli da me upoznaju, da vide moj personaliti, da vide kakva sam osoba. Sve devojke Viktorijini anđeli moraju da budu nasmejane, srećne, pozitivne, pa su pitanja koja su mi postavljali bila isključivo lične prirode, ništa ozbiljno - otkriva Kristina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.