Dragana Dabović, novopečena mama: Presrećna sam, ponašam se kao da sam rodila treće, a ne prvo dete (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / dacadabovic.cukvas

presrećna mama

Dragana Dabović, novopečena mama: Presrećna sam, ponašam se kao da sam rodila treće, a ne prvo dete (FOTO)

Glumica Dragana Dabović Čukvas krajem oktobra donela je na svet devojčicu kojoj su se ona i njen suprug Veselin Čukvas neizmerno obradovali i sada s njom provode najsrećnije trenutke
Objavljeno:

Mlada glumica Dragana Dabović Čukvas (28), koja se proslavila ulogom u seriji Vojna akademija, a potom i rolom u filmu Skidanje, 28. oktobra u beogradskom porodilištu Narodni front donela je na svet devojčicu kojoj su ona i njen suprug Veselin dali ime Bjanka.

Dobro nam došla, principessa. Od danas pa zauvek bićemo budni, brižni i pažljivi prema tebi, mrvice naša... - napisala je Dragana na svom Facebook profilu samo nekoliko sati pošto se porodila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pre nego što je postala majka, glumica je bila iskrena i priznala da se pribojava porođaja, ali i toga kako će vaspitavati svoju mezimicu jer, kako je istakla, bebe već od drugog meseca treba da se edukuju. Ipak, njeni strahovi bili su bezrazložni jer je sve proteklo u najboljem redu.

- Dobro smo i beba i ja. Nisam imala nikakvih problema, verovatno zato što sam bila potpuno spokojna i mirna pre nego što sam otišla na porođaj – rekla je ekskluzivno za Story samo dan pošto je napustila porodilište sa svojom mezimicom.

Glumica Dragana Dabović Čukvas krajem oktobra donela je na svet devojčicu kojoj su se ona i njen suprug Veselin Čukvas neizmerno obradovali i sada s njom provode najsrećnije trenutke.

BLIZNAKINJE Naša čuvena folkerka kopira Anastasiju u fullu! Toliko liče, da više ne znamo koja je koja! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.