JOVIĆ KONAČNO DAO GOL: Jedna stvar mu je mnogo bitnija od toga!
Luka Jović, Foto: Starsport©

očekivano

JOVIĆ KONAČNO DAO GOL: Jedna stvar mu je mnogo bitnija od toga!

Fudbaler Reala otkrio koliko mu znači igranje u reprezentaciji

Objavljeno:

Napadač srpske reprezentacije Luka Jović nije krio zadovoljstvo nakon što se našao među strelcima u pobedi Srbije protiv Slovenije (4:1).

- Teška utakmica je za nama, teško vreme za igranje, ali mislim da smo bili bolji. Primili smo taj gol iz jedne šanse u provom delu igre, ali uspeli smo da se dignemo u drugom poluvremenu i na kraju slavimo - rekao je Jović.

Nije bio saglasan sa konstatacijom da je tim izgledao bolje u odnosu na meč sa Norveškom.

- Ne bih se baš složio, mislim da smo u drugom poluvremenu protiv Norveške dominirali, imali smo mnogo situacija, ali lopta jednostavno nije htela u gol, sada nam se to vratilo na neki način - smatra Jović.

Osvrnuo se i na sledeći meč sa Švedskom.

- Očekujem teži meč od današnjeg, ali idemo na pobedu. Nadam se da će biti svežije, što je jako važno, pogotovo za nas koji nemamo veliku minutažu u klubovima, a u reprezentaciji nam je važan svaki minut- zaključio je Jović.

Utiske posle meča je podelio i Nemanja Radonjić koji je postigao četvrti gol.

- Mislim da smo protiv Norveške igrali malo “mekanije”, ali smo bili bolji protivnik i stvarili smo šanse. Danas smo bili bolji, bilo je u drugom poluvremenu mnogo više prostora nego u prvom. Drugi gol smo postigli na vreme i posle je bilo lakše - rekao je Radonjić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.